Taksi şoförü yabancı müşterisini darp etti

Taksi şoförü yabancı müşterisini darp etti

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde tartıştığı yabancı uyruklu kadın müşterisini darp eden bir taksi şoförü gözaltına alındı.


Gün geçmiyor ki İstanbul’da bir taksici skandalı yaşanmasın. Bu seferki olayda, bir taksi şoförü tartıştığı Fransa uyruklu kadın müşteriyi darp etti.

Fransa uyruklu mağdur kadın H.K., polise verdiği ifadede, taksiye bindikten sonra sürekli gereksiz sokaklara girdiğini ve yolu uzattığını ileri sürdü. Daha sonra taksi şoförünün “Avrasya Tünelinden geçmek gerek” diyerek 107 lira istediğini belirten H.K., bunun üzerine şüphelenip araçtan inmek istediğini anlattı.

70 liralık taksi ücretini vermeyeceğini ve polis çağıracağını söyleyen kadının araçtan indiği belirtildi. Taksi şoförünün ise araçtan inen kadının önce kafasını taksinin kapısına vurduğu, sonrasında ise yere fırlattığı görülüyor. Bu esnada bir mahalle sakininin kadının yardımına geldiği de kameraya yansıyor.

K.H'nin şikayeti üzerine polis ekipleri şüpheliyi yakalamak üzere çalışma başlattı. Kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, olaya karışan sürücünün E.Y. olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan sürücü E.Y.’ye kasten yaralama suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.



Bu Haber 20.04.2022 - 08:53:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.