Tahir Görgülü, Sky Airlines’in iç hatlarda uçacağı beş şehri açıkladı

Tahir Görgülü, Sky Airlines’in iç hatlarda uçacağı beş şehri açıkladı
Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, TurizmGuncel’e iç hat uçuşlarıyla ilgili en yeni ayrıntıları verdi



İç hatlara ayrı bir konseptle gireceklerini kaydeden Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, “Konfor class adı altında low cost’a girmeden daha farklı bir konsept sunacağız. Yolcularımıza daha geniş mesafeli koltuk olanağı sunacağız. Business’in bir alt sınıfı gibi düşünebilirsiniz. Kısa menzilli uçuşlarımızdaki bütün hatlara charter’dan çıkıp, ilk businessi yapacak olan şirketiz” dedi.

Sadece Ankara, İstanbul’da değil, Van, Diyarbakır ve İzmir’de de hizmet vereceklerini açıklayan Görgülü, “Diğer illeri daha sonra açıklayacağız” değerlendirmesinde bulundu. 

EMİN ADIMLARLA GİRMEK İSTİYORUZ

İç hatlara geçişte geç kaldıklarını düşünmeyen Görgülü,  şu bilgileri verdi:
“Bu bir zaman meselesiydi. Filomuzun oturması gerekiyordu. Son 4 yılda sürekli olarak filomuzda büyüme yaptık. Şu anda 16’sı Türkiye’de biri Almanya’da toplam 18 uçağımız var. Bununla ilgili sistemin oluşturulması uzun bir zaman aldı. Daha emin adımlarla iç hatlara girmek istiyoruz.

PİYASAYI İYİ ANALİZ ETTİK

Onu değiştirelim, bunu değiştirelim mantığında olmasın istiyoruz. Piyasayı çok iyi araştırdık ve analiz ettik. Sonrasında ne yapmamız gerektiği üzerinde mutabakata vardık. Kasım ya da aralık ayı gibi iç hatlara başlıyoruz. Uçaklarımızın içinde bazı değişiklikler yapıyoruz.”

YENİ MODELDE THY’Yİ ÖRNEK ALDIK


Görgülü, iç hatlarda oluşturacakları örnek modelde kendilerine THY’yi örnek aldıklarını da açıkladı. Görgülü, “ THY’de business sistemi var. Biz low cost bir iç hat taşımacılığı yapmak istemedik. İlk etapta bir yıl içinde 1.5 milyon yolcu hedefliyoruz.
Biz daha farklı bir şirketiz. Kimsenin rakibi olmayı düşünmüyoruz, tam tersi farklı bir konseptle kamuoyunun karşısına çıkacağız.” Diye konuştu.




Bu Haber 06.10.2010 - 20:20:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Esra 07.10.2010 - 11:37

    Tahir bey daha dün GTI hollanda için sky airlines konusunda karamsardınız. Bugün Sky airllines Genel müdürü olmuşsunuz. Tebrik ederim. İç hatlarda eğer alman mantığı ile uçmaya kalkar iseniz sonu hüsrandır. Yalnız bir şey sormak istiyorum. Neden özellikle Van, İstanbul, diyarbakır ve izmir hattı. Akla başka şeyler getiriyor.

  • Seyhat Hocasi 07.10.2010 - 10:09

    Sayin Meslek arkadasim, sizin fikriniz yeni degil bunu Altlas Jet, Sun Express vs. baska Sirketler'de düsündü. Simdiye kadar gördümüz SKY Havayollarinda hic bir Kalite yok, ic hatlarinda nasil yapicaniz merak ediyorum. Nasil Para kazancaniz onuda merak ediyorum. Size bol bol kazanclar dilerim ve hepimize kolay gelsin.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.