Swissotel Residences Bodrum Hill’in satış fiyatı belli oldu

Swissotel Residences Bodrum Hill’in satış fiyatı belli oldu

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill’i 580 milyon TL’ye satın aldığını duyurdu.


2023 yılının Aralık ayında, Avrupa Konutları’nın 124 odalı otel ve büyüklükleri 90 ile 559 metrekare arasında değişen 55 daire, dubleks ve villalar ile Muğla-Bodrum'da hizmet veren Swissotel Residences Bodrum Hill’i satın aldığı açıklanmış, satın alma ile ilgili detayların daha sonra açıklanacağı bilgisi verilmişti.

Avrupa Konutları tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada Çağdaş Bodrum İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret mülkiyetinde bulunan ve İnvest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık’ın 665 milyon TL piyasa değeri belirlediği Swissotel Residences Bodrum Hill’i 580 milyon TL’ye satın aldıkları belirtildi.

Avrupa Konutları tarafından KAP’a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim Kurulumuzun 16.01.2024 tarihinde yapılan toplantısında; Çağdaş Bodrum İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret A.Ş. mülkiyetinde bulunan ve İnvest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin 16.01.2024 tarihli Değerleme Raporu ile KDV hariç toplam piyasa değeri 665 milyon  TL olarak takdir edilen Muğla İli, Bodrum İlçesi, Turgutreis Mahallesi186 ada, 1 nolu parsel üzerinde kayıtlı bulunan Swissôtel Resort Bodrum Beach (Swissotel Residences Bodrum Hill) Şirketimizin mevcut yatırım stratejisi kapsamında portföy yapımızı güçlendirmek ve çeşitlendirmek amacıyla 580 milyon TL bedel üzerinden değerleme raporunda bahsi geçen ipoteklerin fekki sonrasında satın alınmasına ve bedelin peşin olarak ödenmesine karar verilmiştir. Tapu işlemlerinin tamamlanmasını müteakip kamuya duyuru yapılacaktır. "



Bu Haber 17.01.2024 - 08:50:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.