Suudiler yeniden Türkiye'yi boykota başladı

Suudiler yeniden Türkiye'yi boykota başladı
Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul'daki konsolosluğunda öldürüldüğünün ortaya çıkmasının ardından gerilen Türkiye-Suudi Arabistan ilişkileri, Türkiye'ye dönük boykot kampanyalarının düzenlenmesine neden oluyor.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Suudi Arabistan rejimi yanlısı Al Arabiya'nın haberine göre, Suudi Arabistanlılar sosyal medyada Türkiye'yi boykot kampanyası başlattı. Kaşıkçı cinayetiyle ilgili Ankara'nın tavrını protesto eden Suudiler, Türk malları yerine yerli malı kullanılması veya 'dost' ülkelerden gelen malların kullanılması yönünde çağrılar yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kaşıkçı dosyasını ele almada gösterdiği politikaya karşı sosyal medyada kampanya yapan Suudiler, #Suudiler_Türk_ürünlerini_reddediyor hashtagı ile binlerce tweet attı.

Atılan tweetlerde, boykot edilecek Türkiye üretimi ürünler isimleri ve barkod numaraları ile yayınlandı. Kampanya'ya katılanlar sizin (Cumhurbaşkanı Erdoğan kast ediliyor) yüzünüzden Türk ürünlerini ve Türk turizmini boykot ediyoruz'' şeklinde tweetler attı.



Bu Haber 19.12.2018 - 09:33:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Süleyman Çetin Akçalı 20.12.2018 - 09:51

    Suudiler Türkiye yi ve Türk Mallarını protesto edeceklerine, 21. Yy da. demokratik farklı fikirlerinden dolayı Rejimleri tarafından katlettirilen, katledilmesine göz yuman ve suçluları koruyan yönetimlerini sorgulasalar daha akılcı olur. Türk Milleti Misafirperverdir, kapısı, insan olan herkese açıktır, ancak 3 -5 USD için insani değerlerinden de vazgeçmez... Sen boykot etsen ne olur......

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.