SunExpress’ten satış ve stratejik planlama alanında 5 görevlendirme

SunExpress’ten satış ve stratejik planlama alanında 5 görevlendirme

SunExpress, satış ve stratejik planlama alanında 5 üst düzey görevlendirme yapıldığını duyurdu.


Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress’te 5 üst düzey görevlendirme yapıldı.

2007 yılından bu yana SunExpress’te Akdeniz Bölgesi satış müdürü olarak görev yapan Murat Hatipoğlu, Türkiye satış müdürü olarak görevlendirildi.

Türkiye kıdemli satış müdürlüğü görevini 2016 yılından bu yana sürdüren Ece Şenev, yeni dönemde ticari planlama kıdemli müdürü olarak SunExpress Ticaret Direktörlüğünün stratejik planlama ve süreçleri ile birlikte resmi kurum ve kuruluşlar ile ilişkilerin yürütülmesi görevini üstlenecek.

2018 yılından bu yana Ege Bölgesi ve Ankara satış müdürü olarak görev yapan Eray Mert, SunExpress’in Birleşik Krallık ve İrlanda pazarında büyüme hedefi doğrultusunda Birleşik Krallık ve İrlanda ülke müdürü olarak göreve getirildi. Mert, bu ülkelerdeki seyahat acentaları ve tur operatörleri ile ilişkilerden sorumlu olacak.

Anadolu Bölgesi satış müdürü olarak 2019 yılından bu yana görev yapan Altuğ Özpekin, perakende satış platformundan sorumlu olarak bu satış kanalının geliştirilmesine odaklanacak.

Daha önce Anadolu Bölgesi kıdemli satış sorumlusu olarak görev yapan Murat Katran ise görevine bundan sonra Ege Bölgesi ve Ankara Kıdemli satış sorumlusu olarak devam edecek.

Öte yandan 2023 yılı itibarıyla İngiltere'nın Gatwick, Manchester, Birmingham, Edinburgh, Newcastle, Bristol ve Luton şehirlerinden Antalya, Dalaman, İzmir, Ankara ve Gaziantep'e direkt uçuşlar sunan SunExpress, 2024 yazında Leeds’i de uçuş ağına ekleyecek.

 



Bu Haber 04.07.2023 - 15:40:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.