SunExpress’ten satış ve stratejik planlama alanında 5 görevlendirme
SunExpress, satış ve stratejik planlama alanında 5 üst düzey görevlendirme yapıldığını duyurdu.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress’te 5 üst düzey görevlendirme yapıldı.
2007 yılından bu yana SunExpress’te Akdeniz Bölgesi satış müdürü olarak görev yapan Murat Hatipoğlu, Türkiye satış müdürü olarak görevlendirildi.
Türkiye kıdemli satış müdürlüğü görevini 2016 yılından bu yana sürdüren Ece Şenev, yeni dönemde ticari planlama kıdemli müdürü olarak SunExpress Ticaret Direktörlüğünün stratejik planlama ve süreçleri ile birlikte resmi kurum ve kuruluşlar ile ilişkilerin yürütülmesi görevini üstlenecek.
2018 yılından bu yana Ege Bölgesi ve Ankara satış müdürü olarak görev yapan Eray Mert, SunExpress’in Birleşik Krallık ve İrlanda pazarında büyüme hedefi doğrultusunda Birleşik Krallık ve İrlanda ülke müdürü olarak göreve getirildi. Mert, bu ülkelerdeki seyahat acentaları ve tur operatörleri ile ilişkilerden sorumlu olacak.
Anadolu Bölgesi satış müdürü olarak 2019 yılından bu yana görev yapan Altuğ Özpekin, perakende satış platformundan sorumlu olarak bu satış kanalının geliştirilmesine odaklanacak.
Daha önce Anadolu Bölgesi kıdemli satış sorumlusu olarak görev yapan Murat Katran ise görevine bundan sonra Ege Bölgesi ve Ankara Kıdemli satış sorumlusu olarak devam edecek.
Öte yandan 2023 yılı itibarıyla İngiltere'nın Gatwick, Manchester, Birmingham, Edinburgh, Newcastle, Bristol ve Luton şehirlerinden Antalya, Dalaman, İzmir, Ankara ve Gaziantep'e direkt uçuşlar sunan SunExpress, 2024 yazında Leeds’i de uçuş ağına ekleyecek.
İlgili Haberler

ATF Türkiye’ye son 1 ay kaldı: 54 milyar euroluk ticaret hacmi Antalya’da buluşuyor
Türkiye’nin ve Akdeniz’in en verimli turizm buluşması ATF Türkiye – Uluslararası Antalya Turizm Fuarı, sekizinci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 26–27–28 Ekim 2026 tarihlerinde ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek ATF; temsil edeceği 54 milyar Euroyu aşan dev ticaret hacmiyle küresel turizmin en büyük buluşmalarından birine sahne olacak.

Aydın Didim'de vakıflara ait 4 taşınmaz 30 yıllığına kiralanacak! 401 milyona ihaleye çıkıyor
Aydın’ın en turistik bölgelerinden olan Didim’de bulunan 4 vakıf taşınmazı, yapım veya onarım hizmetleri karşılığında 30 yıl boyunca kiralanmak üzere 401 milyon liraya ihaleye çıktı.

İTF26'da BDT pazarının Türkiye için önemi masaya yatırıldı
Uluslararası İstanbul Turizm Fuarı'nda Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerinin Türkiye turizmi için önemi ele alındı.



%20(2).gif)

