SunExpress’ten Birleşik Krallık – Türkiye uçuşlarında 10 bin ek koltuk
SunExpress, Birleşik Krallık’tan Türkiye’ye beş rotada toplam 10 bin ek koltuk sunuyor.

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2025 yaz sezonunda Birleşik Krallık ile Türkiye arasındaki uçuşlarda kapasite artırıyor. Hava yolu, Birleşik Krallık’tan Türkiye’ye artan seyahat talebine yanıt olarak beş rotada toplam 10 bin ek koltuk sunuyor.
Ağustos – Ekim ayları arasında sunulan ek kapasite; Londra Gatwick, Londra Stansted, Bristol ve Birmingham-Antalya uçuşlarını ve Edinburgh-Dalaman uçuşlarını kapsıyor.
85 uçaklık filosuyla 35 ülkede 237 noktaya direkt sefer düzenleyen hava yolu, bu yıl yaklaşık 17 milyon yolcu taşımayı hedefliyor.
İlgili Haberler

Turistler en çok hangi ülkelere gitti! BM listeyi açıkladı: Türkiye kaçıncı sırada?
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, Avrupa'nın turizmde en çok tercih edilen kıta olduğunu açıklarken; ilk 10 ülke sıralamasını da yayınladı.

Bakan Ersoy ile THY'den ortak turizm planı: Hedef yeni pazarlar
Bakan Mehmet Nuri Ersoy ve THY heyeti bir görüşme yaptı. Görüşmede Türkiye'nin turizm potansiyelini artırmak için alternatif pazarlar ve yeni destinasyonlar konuları ele alındı.

Kuşadası'nda sarı yaz bereketi! Hedef yıl sonuna kadar 2 milyon turist
Kuşadası'nda ekim ayında otellerde doluluk oranı yüzde 70'e ulaşırken, kruvaziyer turizmi ile birlikte bölgede yıl sonu hedefinin 2 milyon turist olduğu belirtildi.



%20(2).gif)

