Steve Heapy'den İngiltere turizm pazarı için fiyat uyarısı

Steve Heapy'den İngiltere turizm pazarı için fiyat uyarısı

Jet2 ve Jet2 Holidays CEO'su Steve Heapy, İngiltere turizm pazarı için fiyat uyarısı yaptı.


Turizm Güncel - Dış Haberler

İngiltere merkezli tur operatörü ve hava yolu şirketi Jet2 Holidays ve Jet2,'nun CEO'su Steve Heapy, tatil fiyatlarının artabileceği uyarısında bulundu. Heapy, bu nedenle seyahat acentelerinin 2023 tatillerini de şimdiden satmaları gerektiğini söyledi.

Travel Weekly'nin yayınına konuk olan Steve Heapy, satışı yapılmış tatillere zam farkı uygulanmayacağını belirtti. Yüksek enflasyonun maliyetleri artıracağını ve bunun da tatil fiyatlarında önemli artışlara neden olacağını kaydeden Heapy, "Enflasyondaki artış kaygı verici bir seviyeye ulaştı. Bu nedenle önemli fiyat artışları görebileceğimizi düşünüyorum. Bu nedenle misafirlere rezervasyonlarını erkenden yapmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü Jet2 Holidays'te gördüğünüz fiyat neyse onu ödersiniz. O nedenle şimdi satın alanlar fiyatı sabitlemiş oluyor." dedi.

Girdi maliyetleri arttığı için fiyatları yükseltmek zorunda kalabileceklerini ifade eden Heapy, 2023 yaz tatilini satın almak için doğru zaman olduğunu söyledi.



Bu Haber 08.06.2022 - 14:03:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Murat MALLI 09.06.2022 - 10:33

    UK outbond travel “Average Hotel Prices” Spain : 119,28 Euro Italy : 133,84 Euro Turkey : 82,45 Euro Greece : 120,65 Euro Portugal : 118,23 Euro Bu açıklamanın altına çok fazla yorum yapılabilir. Ben otelcilerimize sormak istiyorum… Yukarıdaki tabloyu ne zaman okumaya başlayacaksınız ?

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.