Steigenberger Hotel'deki turist ölümleriyle ilgili rapor açıklandı

Steigenberger Hotel'deki turist ölümleriyle ilgili rapor açıklandı
Mısır'ın tatil bölgesi Hurghada'da bulunan Steigenberger Aqua Magic Hotel'de peş peşe ölen Cooper çifti ile ilgili Mısır Başsavcılığının rapou açıklandı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

John-Susan Cooper çiftinin Steigenberger Aqua Magic Hotel'de peş peşe ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturmayı yürüten başsavcı,çiftin kolibasili nedeniyle öldüğünün saptandığını açıkladı.

Ölümler sonrası bağımsız bir denetim şirketine söz konusu otelde denetimler yaptıran Thomas Cook, şirketin açıkladığı rapora istinaden, tesisteki gıdalarda yüksek miktarda koli basili ve stafilokok bakterilerine rastlandığını, ancak bu bakterilerin çiftin ölümünü açıklamadığını belirtmişti.

Daha sonra çıkan haberlerde, yan odanın Avrupa'da sağlığa zararlı olduğu için yasaklanan ancak Mısır'da kullanılmaya devam eden maddeyle ilaçlandığı için Cooper çiftinin öldüğüne dair spekülasyonlar yapılmıştı.

Mısır Başsavcısının açıkladığı raporda, John Cooper'ın koli basilinin neden olduğu bağırsak dizanterisine maruz kaldığı, Susan Cooper'ın da benzer bir komplikasyona maruz kaldığı belirtildi.



Bu Haber 14.09.2018 - 11:18:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.