Southwind Rusya uçuşlarına başladı, işte uçuş planı

Southwind Rusya uçuşlarına başladı, işte uçuş planı

Southwind Hava Yolları, Rusya-Türkiye uçuşlarına başladı. İlk seferini yapan hava yolu, uçacağı şehir sayısını ilk etapta 5'e, devamında ise 6'ya çıkaracak.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Antalya merkezli olarak kurulan Southwind Hava Yolları, Türkiye ile Rusya arasında uçuşlara başladı. Turizm sektörü, iki ülke arasındaki uçuşların yüzde 15, sonbahar sezonunda ise yüzde 30 artmasını bekliyor. Sezon sonuna yaklaşılsa da, mevcut durumda, bilet fiyatlarında büyük artışa neden olan ulaşım sıkıntısı devam ediyor.

Antalya'dan Kazan ve Yekaterinburg'a ilk seferlerini yapan şirketin, ilk etapta Rusya'nın 5 şehrine uçması, sonrasında ise sayıyı 6'ya çıkarması bekleniyor.

Yekaterinburg Koltsovo Uluslararası Havalimanının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Southwind'in Antalya-Yekaterinburg seferleri, perşembe ve pazar günleri olacak şekilde ekim ayı sonuna kadar devam edecek.

Şirketin Antalya-Kazan uçuşlarının da perşembe ve pazar günleri yapılacağı belirtildi.

Southwind'in Antalya-Novosibirsk uçuşlarının ise salı, çarşamba, perşembe ve pazar olmak üzere, haftanın 4 günü icra edileceği bildirildi.

Antalya-St Petersburg uçuşlarının çarşamba ve cumartesileri hariç haftanın 5 günü yapılacağı belirtilirken, Antalya-Krasnoyarsk uçuşlarına ilişkin ise henüz bir detay bulunmadığı ifade edildi.



Bu Haber 15.08.2022 - 10:46:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.