Sosyal Güvenlik Kurumundan Barut Hotels’e teşekkür plaketi

Sosyal Güvenlik Kurumundan Barut Hotels’e teşekkür plaketi
Muğla SGK İl Müdürlüğü Muğla ili genelinde 84 işletmeye teşekkür belgesi verdi. Barut Hotels’in Fethiye’deki iki oteli, teşekkür belgesi alan işletmeler arasında yer aldı.

Muğla ili genelinde 38.000 işletmeden, 5 yıllık dönemde düzenli bildirgeler göndererek istikrarını korudukları belirlenen ve çalışan politikalarıyla öne çıkan 84 işletmeye teşekkür belgeleri il ve ilçe müdürleri tarafından iş yerlerine gerçekleştirilen ziyaretlerle takdim edildi.

SGK Muğla İl Müdürü Ahmet Ekecen ve Müdür Yardımcısı Hasan Demiröz ile SGK Fethiye İlçe Müdürü Gamze Yılmaz Barut Fethiye Otel’e gerçekleştirdikleri ziyarette, Barut grubunun Fethiye otellerinin genel müdürleri Ekrem Hepeyiler ve Aslıhan Atıl’a teşekkür belgelerini takdim etti.

Barut Hotels’in pandemi döneminde sergilediği çalışan politikaları, sektörün olduğu gibi kamu kurum ve kuruluşlarının da takdirini aldı. Barut Hotels’in çalışanlarına verdiği değerin farkında olduklarını belirten SGK Muğla İl Müdürü Ahmet Ekecen ‘‘bu yaklaşımın bölgedeki tüm işletmelere örnek olmasını diliyoruz’’ dedi.THE_RESIDENCE_(4)(1)



Bu Haber 03.06.2021 - 16:28:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.