Songül Rosati Öger Tours'dan ayrıldı

Songül Rosati Öger Tours'dan ayrıldı

Öger Tours Genel Müdürü Songül Göktaş Rosati, şirketle yollarını ayırdı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Yaklaşık 20 yıldır Öger Tours’un değişik departmanlarında çalışan ve 2015 yılından bu yana da şirketin genel müdürlüğü görevini yürüten Songül Göktaş Rosati, şirketle yollarını ayırdı.

Songül Göktaş-Rosati, 20 yıldır Öger Tours’da çalıştığını ve artık bir değişim zamanının geldiğini söyledi. Bundan sonrada turizm sektörünün içinde olmaya devam edeceğini kaydeden Rosati, yola hangi şirketle devam edeceği konusunda ise bir bilgi vermedi.

fvw'ye konuşan Songül Göktaş Rosati, ''20 yıllık Öger Tours sürecinin ardından, yeni bi perspektif açmak istiyorum. Profesyonel yaşamını yeniden organize edeceğim’’ derken, Öger Tours ve Bucher Reisen'in yöneticiliğine geçici süreyle Anex Group Almanya'nın müdürü Murat Kızılsaç'ın geçeceği kaydedildi.

Bilindiği üzere Thomas Cook'un iflası sonras Öger Tours Anex Grubu'nun kontrolüne girmişti.



Bu Haber 23.12.2019 - 14:18:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mediterranean 23.12.2019 - 04:24

    Songül Hanım'ın da belirttiği gibi Öger'de artık bir değişimin zamanı gelmişti. Sn. Murat Kızılsaç Anex Tour'un Avrupa açılımını yıllardır başarı ve özveriyle yöneten oldukça vizyoner bir lider. Anex Tour'un Avrupa'da Almanya pazarına girmeden önce kendisini bir nevi tarttığı Çekya, Slovakya, Polonya ve son olarak Macaristan pazarlarında Orex Travel markası ile adını yavaş yavaş duyurmuştu. Anex Tour Almanya'nın başarısız geçen kuruluş dönemi sonrası bu pazarın da sorumluluğunu üstlendi. Avrupa'da bir Türk firmasının Türk yöneticisi olan Sn. Kızılsaç'a yeni görev ve sorumluklarında başarılar diliyorum...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.