Son yılların en kalabalık Hindistanlı MICE grubu ağırlandı

Son yılların en kalabalık Hindistanlı MICE grubu ağırlandı

İstanbul ve Antalya son yılların en kalabalık Hindistanlı MICE grubunu ağırladı.


Inventum Global, İstanbul ve Antalya’da Hindistan’ın önde gelen sigorta şirketlerinden birinin MICE acentelerini ağırladı. Toplamda binin üzerinde misafirin ağırlandığı etkinlik uzun bir aradan sonra gerçekleşen en büyük kapasiteli ve bütçeli grup olma özelliğini taşıyor.

Üç büyük grup halinde gerçekleşen organizasyonda ilk iki grup İstanbul’u gezerken, üçüncü grup hem İstanbul hem de Antalya’nın keşfetme imkanı buldu. Toplamda binin üzerinde misafirin, 4 bin 200’ün üstünde geceleme ürettiği, 25 firma ve 550’nin üstünde çalışanın görev aldığı organizasyonda, 250 civarında otobüs ve araç kullanıldı.

68 Hintli aşçı, misafirler için üç öğün 38 farklı menüde yemekler hazırladı. İstanbul’da Topkapı, Ayasofya, Taksim, Miniaturk, Koç Müzesini ziyaret eden misafirler, Antalya’da rafting, zipline, ecopark ile Tünektepe teleferiğini ziyaret ettiler. Akşam etkinliklerine ise Swissotel, Titanic Hotels Mardan Palace, Portaxe ev sahipliği yaptı.

Gündüzleri İstanbul ve Antalya’nın doğal – tarihi mekanlarını ziyaret eden grup katılımcıları, akşamları da kendileri için özel hazırlanmış tematik etkinliklerde eğlendi.

“Hindistan pazarı potansiyel açışından bizim için çok önemli”

Grubu ağırlayan Inventum Global’in Kurucu Ortağı Bünyat Özpak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Inventum Global olarak ekibimize ve başarısına duyduğumuz inancın yanı sıra, Hindistan gibi çok önemli bir pazardan gelecek büyük potansiyel açısından bizim çok önemli. Yıllardır aktif biçimde yürüttüğümüz tanıtım çalışmalarımızın ve Hindistan pazarının üretme gücüne duyduğumuz inancımızın da bir nevi tescili olmasından ziyadesiyle memnun olduğumuzu belirtiriz.

Özellikle, İstanbul için uzun yıllardır bu kapasitede grupları maalesef ağırlayamıyorduk.  Bu grubu takip edecek birçok grubun da başlangıcı olmasını canı gönülden temenni etmekteyiz.

Hali hazırda Hindistan’da uzun yıllara ve karşılıklı güvene dayalı, sağlam ilişkilere sahip olduğumuz iş ortaklarımızın da desteğiyle, bu ve bunun gibi büyük ölçekte grupları ülkemizde ağırlamaya devam edeceğiz. Her defasında olduğu gibi bu başarıdan aldığımız güçle, daha büyük ufuklara, çok özel insanlardan oluşan ekibimizle imza atmaya devam edeceğiz.



Bu Haber 30.11.2022 - 17:39:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.