SKY Airlines 3 mayıstan itibaren Kayseri uçuşlarına başlıyor

SKY Airlines 3 mayıstan itibaren Kayseri uçuşlarına başlıyor
SKY Airlines, 3 mayıs tarihinden itibaren Kayseri seferlerine başlayacağını duyudrdu. Haftanın iki günü (Salı ve Perşembe) yapılacak olan seferler Antalya ve İstanbul'dan gerçekleştirilecek.



Sky Airlines, destinasyon sayısını artırmaya devam ediyor. Haftanın 7 günü Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Van ve Trabzon arasında tarifeli uçuşlar düzenleyen, son olarak da Kıbrıs’a uçmaya hazırlanan Sky Airlines, İstanbul ve Antalya’dan Kayseri’ye seferler düzenlemeye başlıyor. Kayseri uçuşları 3 Mayıs’tan itibaren haftada 2 gün (Salı ve Perşembe) gerçekleşecek. 

Sky Airlines’ın Kayseri uçuşları kültür turlarını artıracak

Kayseri uçuşlarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Kayı Group CEO’su ve Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, “Kayseri, tarihi ve kültürel güzelliklere sahip bir şehir. Ayrıca dünyaca ünlü Ürgüp-Göreme bölgesine yakınlığıyla da cazibesini artırıyor” dedi. Sky Airlines’ın Kayseri uçuşlarına başlamasıyla kültür turlarının artacağına dikkat çeken Görgülü, bölgenin turizm potansiyelini değerlendirerek, iç turizmi hareketlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.

‘Rötarsız’ uçuşlara devam

Görgülü sözlerini şöyle sürdürdü; “Uçuşlara başladığımız 2 ay içinde tüm seferlerimizi rötarsız gerçekleştirerek, misafirlerimizi tam zamanında gidecekleri noktaya ulaştırma başarısını gösterdik. Bundan sonraki uçuşlarımız için de “rötarsız seyahat” hedefimiz aynen devam ediyor” değerlendirmesinde bulundu.



Bu Haber 18.03.2011 - 08:30:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.