Siyaset turizme sıçradı!

Siyaset turizme sıçradı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin YSK tarafından iptal edilmesi ve 23 Haziran tarihine yeniden seçim tarihi belirlenmesinin ardından Türkiye’de siyasi gerilim de arttı.


TurizmGüncel

İBB seçimelerinin iptal edilmesinin ardından sosyal medyada bazı sanatçılar, iptal edilen 31 Mart seçimleri sonrasında mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu’na destek mesajları attı.

''BU DAKİKADAN İTİBAREN ŞEHRİMDE...''

Mesajların ardından bir açıklama yapan Ak Partili Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İmamoğlu’na destek verenlerin Nevşehir’deki en ufak programda dahi sahne alamayacaklarını açıklamıştı. Arı açıklamasında, “Milletimizin milli ve manevi değerleriyle sorun yaşayan, Yeri geldiğinde terör örgütü propagandası yapan 15Temmuz Hain Gecesinde ortalara çıkamamış, Berkin’leri her durumda anıp da Yasin’leri Eren’leri asla anmayan, Gezide çapulcularla bir ve beraber olarak vandallığa destek olan ve, Ülkenin bekası söz konusu olduğunda devamlı kaçak güreşmiş fakat YSK kararının hemen ardından aniden aslan kesilen Kendilerini sanatçı olarak addetip ‘milli ve manevi toplum öncülüğü’ rollerini hiçe sayan ‘şahısların’ bu dakikadan itibaren şehrimde tarafımızdan düzenlenecek olan en ufak dahi olsa bir programda sahne alamayacaklarını Nevşehir Belediye Başkanı olarak tamamen ‘kanaat özgürlüğüm’ çerçevesinde ilan ediyorum!..” ifadelerine yer vermişti.

KAPADOKYA'YI BOYKOT KAMPANYASI BAŞLADI

Arı’nın bu açıklamaları sonrası sosyal medya platformu Twitter’dan Nevşehir’in turistik bölgesi Kapadokya’ya dönük boykot kampanyası başladı. Yüzlerce sosyal medya kullanıcısı Belediye Başkanı Arı’ya açıklamalarından dolayı tepki gösterirken, Kapadokya yerine tercih edilebilecek destinasyonlara yönelik de paylaşımlarda bulunuldu. Bunların rasında, Mardin’den Muş’a, Siirt’te Safanbolu’ya, Eskişehir’den Adıyaman’a onlarca destinasyonun fotoğrafları paylaşılarak Kapadokya’yı boykot edecekler buralara davet edildi.

Boykot için atılan tweetlerden bazıları




Bu Haber 10.05.2019 - 09:13:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.