Side'yi sarsan suikast girişimi, otelci yurt dışına kaçtı 

Side'yi sarsan suikast girişimi, otelci yurt dışına kaçtı 
Side'de üç oteli bulunan karı kocanın kiralık katil tutarak bir kişiyi öldürtmeye çalıştığı, olay ortaya çıkınca da birinini yakalanarak tutuklandığı, diğerinin ise yurt dışına kaçtığı belirtildi.

Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Side mahallesi korkunç bir suikast girişimiyle çalkalanıyor. İddiaya göre Manavgat'ta 3 oteli bulunan Yahya Kurt ve İYİP Genel İdare Kurulu üyesi eşi Ayşen Kurt, İYİP İlçe Başkanı Hüseyin Ergen’i öldürtmek için 20 milyon lira karşılığında kiralık katille anlaştı. 

Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz’ın belirttiğine göre, kiralık katil silahı tutukluk yaptığı için Hüseyin Ergen’i bacağından vurabildi ve anlaştıkları 20 milyon lirayı da 10 milyon liraya düşürdü. Ancak Ayşen Kurt ve eşi Yahya Kurt sadece 3 milyon lira vereceklerini söyleyince kiralık katil de karakola gidip ihbarda bulunarak olayın tüm detaylarını anlattı.

Bunun üzerine Yahya Kurt ve kiralık katil tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olayın azmettiricilerinden ve  Hüseyin Ergen’in öldürülmesi için eşini sıkıştıran Ayşen Kurt’un Fransa’ya kaçtığı belirtildi. 

Ayşen Kurt’un Manavgat Belediye Başkanlığına aday olmak istediği, ancak Hüseyin Ergen’in buna engel olduğu için olayların başladığı belirtildi. İsmail Saymaz’ın yazısında, Hüseyin Ergen’in sosyal medyada Ayşen Kurt ile ilgili ağır ifadeler kullandığı da belirtilirken, saldırının 31 Ocak’ta yapıldığı kaydedildi.

HABERİN DEVAMI>>>



Bu Haber 19.02.2024 - 21:56:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.