Sherwood ve Greenwood’un üst düzey kadrosuna 4 yeni isim

Sherwood ve Greenwood’un üst düzey kadrosuna 4 yeni isim
2023 yaz sezonunu başarılı bir şekilde tamamlayan Sherwood ve Greenwood Resorts & Hotels, 2024'te daha da umut verici bir yolculuğa çıkmaya hazırlanıyor.

Sherwood Hotels & Resorts ve Greenwood Hotels & Resorts, yaptığı yeni görevlendirmelerle yönetici kadrosunu güçlendirdi. Yapılan açıklamada, “Tesislerimizin bünyesinde sunulan hizmetleri sürekli iyileştirerek misafir memnuniyetini en üst düzeye çıkarma hedefi ile başladığımız yolculuğumuzda, turizm ve otelcilik sektöründe büyüme ve kurumsallaşma vizyonu doğrultusunda bünyemize dört seçkin ve başarılı profesyoneli dahil ediyoruz." denildi.

Anna Yiğit 

Turizm sektöründe önde gelen birçok otel markasıyla çalışmış ve bu süreçte trend belirleme ve pazarlama süreçlerinde önemli deneyim kazanmış olan Anna Yiğit, Sherwood ve Greenwood Resorts & Hotels'in satış ve pazarlama Direktörü olarak göreve başladı. Rusya’da Tver Üniversitesi mezunu olan Anna Yiğit sektördeki geniş bilgi ve tecrübesi ile Sherwood ve Greenwood’un marka algısını geliştirme ve tesislerdeki hizmet kalitesini yükseltme konularında önemli roller üstlenecek.

Erhan Bilgici 

Sherwood Exclusive Kemer’in işletme müdürü olarak görev üstlenen Erhan Bilgici, tesis operasyonlarını maksimum verimlilikle yönlendirme konusunda şirketin kararlılığına öncülük edecek. Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi mezunu olan Erhan Bilgici sektördeki derin deneyimi ve yenilikçi yaklaşımı, tesisin sorunsuz çalışmasını sağlarken, misafir deneyimini üst düzeye çıkararak şirketin büyüme hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacak.

Kıvanç Çil 

İç denetim müdürü olarak görevlendirilen Kıvanç Çil, operasyonlarda şeffaflığın ve uyumluluğun sağlanmasında rol oynayacak. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olan ve kariyerine ilk adımını İş Bankası’nda stajyer olarak atan Kıvanç Çil, müfettişliğe kadar uzanan kariyer yolculuğunda mali denetim konusunda uzmanlaştı. 

Cemile Çalbalı 

İnsan Kaynakları ve Kalite Direktörü olarak görevine başlayan Cemile Çalbalı, Ceylan İşletme'nin çalışanlarının eğitim ve kariyer gelişimlerine katkıda bulunarak kalite standartlarının sürdürülmesi ve geliştirilmesini sağlayacak. ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan Cemile Çalbalı kariyerine Akbank’ta müfettiş olarak başlayıp daha sonrasında turizm sektöründe çeşitli birimlerde görev aldı. Çalbalı, grubun kalite standartlarını iyileştirilmesi ve yeteneklerin geliştirilmesi ve böylelikle yeni müşteri deneyimlerinin yaratılmasına katkıda bulunacak.


Bu Haber 18.11.2023 - 13:27:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.