Sheraton ve Marriott otel markalarını Antalya’ya getiriyor 

Sheraton ve Marriott otel markalarını Antalya’ya getiriyor 
Antalya’da faaliyet gösteren Öz Hotels’in sahibi Mehmet Çelebi Öz, Sheraton ve Marriott otel markalarını Antalya’ya getiriyor.

Antalya’da 5 otelle faaliyet gösteren Öz Hotels Şirketler Grubu, Marriott Hotels & Resorts’ün iki ünlü markası Marriott ve Sheraton markalarını Antalya’ya getiriyor. 

Side, Alanya İncekum, Okurcalar ve Antalya merkezde olmak üzere 5 otel işletmesi bulunan Öz Hotels, Antalya merkez otellerinde uluslararası zincir otel markaları ile çalışma kararı aldı. Bu kapsamda öncelikle Lara - Bülent Ecevit Bulvarı'nda bulunan ve yapımı tamamlanan otel için Sheraton yönetimi ile franchise anlaşması yaptı. Bu yeni otel, Four Points Express By Sheraton adıyla önümüzdeki aylarda hizmete açılacak.

Ayrıca 2010 yılından bu yana Lara Caddesi'nde denize sıfır 5 yıldızlı Öz Hotels Antalya Hotel Resort & SPA olarak faaliyet gösteren otel için de Marriott zinciriyle anlaşma imzalandı. Oz Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi Öz ile Marriott İnternatinol yöneticileri Berker Yurtbulmuş ve Begüm Kaya arasında geçen 19 Aralık'ta imzalanan franchise anlaşması ile buradaki otel de Dünya'nın en büyük zincir otel grubu Marriott International ailesine dahil oldu. Delta Hotels By Marriott adıyla hizmet vermek üzere marka standartlarına dönüşüm için tadilat ve yenileme sürecine giren otel, Haziran ayında hizmete açılacak.

2024 yılı içinde açılacak olan Marriott ve Sheraton otellerini Öz Hotels ve Antalya'ya kazandıran Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi Öz, "Öz Hotels bünyesindeki uluslararası iki otelin de bir an önce Antalya'ya kazandırılması ve en geç 2024 yılı Haziran ayında hizmete açılabilmesi için tüm çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Grubumuza, Antalya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Sabah


Bu Haber 23.02.2024 - 10:20:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Gönüllü Turizmci 23.02.2024 - 12:50

    Ülkemiz ve sektör için mutluluk verici.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.