Shai Weiss: İsrail - Filistin savaşı bölgede turizmi tehdit ediyor 

Shai Weiss: İsrail - Filistin savaşı bölgede turizmi tehdit ediyor 
Virgin Atlantic'in patronu Shai Weiss, İsrail ile Filistin arasındaki savaşın bölgenin bir bölümündeki turizmi tehdit ettiğini açıkladı. Weiss, savaşın bölgeye yayılması olasılığına karşı ise 'Allah korusun' ifadesini kullandı.

Turizm Güncel - Dış Haberler

Dünyanın önde gelen hava yolu şirketlerinden Virgin Atlantic'in patronu Shai Weiss, İsrail ile Filistin arasındaki savaşın bölgede bazı yerlere seyahat etme konusunda caydırıcı bir etkiye sahip olduğunu söyledi. Weiss ayrıca, savaşın başlamasından bu yana petrol fiyatlarının artışa geçtiğine de dikkat çekti. 

İsrail seferlerini durduran hava yolu şirketlerinden biri olan Virgin Atlantic'in patronu, yaşanan savaş nedeniyle insanların sadece İsrail'e değil Mısır ve Ürdün gibi bölge ülkelerine de seyahat etmediğini anlattı. Weiss "Savaşın yakıt fiyatları üzerinde zaten ani bir etkisi oluştu. Savaşın neye evrileceği önemli. Eğer İsrail Gazze'yi kontrol altına alır ve Hamas'ı ortadan kaldırırsa o zaman bir sonuç alınır. Ancak Allah korusun, bölgesel bir savaşa dönüşürse bunun etkilerinin ne olacağını bilmiyoruz." diye konuştu. 

Bölge gü venli hale gelene kadar uçmayacaklarını belirten Shai Weiss, "Savaşın daha geniş sonuçlarının ne olacağını görmemiz gerekiyor." dedi.


Bu Haber 25.10.2023 - 11:17:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.