Seyahatim.com yola çıktı

Seyahatim.com yola çıktı
Sektörde 30 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Hüseyin Alpay'ın profesyonel ekibi ile birlikte 2015 yılında temellerini attığı Seyahatim.com platformu hizmete girdi.



Seyahat planlama sürecini kolaylaştırarak, herkesin daha fazla gezip, farklı deneyimler yaşamalarına yardımcı olma misyonuyla yola çıkan Seyahatim.com, seyahat eden herkesin ziyaret edeceği, vazgeçilmez bir seyahat portalı olmayı hedefliyor.

TAMAMI YERLİ SERMAYEYLE KURULMUŞ

Türkiye’de tamamı yerli sermaye ile kurulmuş olan Seyahatim.com; uçak bileti, yurt dışı turlar, otel arama ve araç kiralama alanında yerli ve yabancı acentelerin web sitelerinden, milyonlarca ürünü tek platformda karşılaştırma imkanı veriyor.

Seyahatim.com; gelişmiş ‘metasearch engine’ sistemiyle, seyahat seçeneklerini isteğe göre filtreleyerek, kişiselleştiriyor ve sonuca ulaşmayı kolaylaştırıyor. Müşterilerinin, herhangi bir ücret ödemeden kendilerine en uygun fiyatlı seçenekleri bulmasını sağlamayı vadeden Seyahatim.com’da rezervasyon ve satın alma işlemi, ilgili operatörün/firmanın kendi web sayfasına yönlendirilerek yapılıyor.

Portal, yurt dışı paket tur seçeneklerini de kullanıcılarına en pratik şekilde sunması.

YENİ ALANLARA AÇILACAK

Henüz açılalı kısa bir süre olmasına rağmen yoğun trafik alan sitenin önümüzdeki dönemde; kültür turları, sportif aktiviteler ve eko turları gibi seçenekleri de ekleyerek, hizmet ağını genişletmesi planlanıyor.















Bu Haber 08.07.2017 - 14:47:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.