Setur, yeni seyahat platformu Seturday'i hayata geçirdi

Setur, yeni seyahat platformu Seturday'i hayata geçirdi

‘Dün bilmedikleriniz için bugün Seturday var’ sloganı ile yola çıkan Setur, seyahat planlayanların gidecekleri rotaları seçmelerine yardımcı olacak, alanlarında uzman kişilerin deneyimlerini paylaşacağı yeni bir dijital platform olan www.seturday.com’u hayata geçirdi.


Seturday’in lansmanı 5 Aralık 2018 tarihinde Ümraniye Platoları’nda düzenlenen bir parti ile gerçekleştirildi. Lansmana Setur yöneticilerinin yanı sıra, Seturday yazarlarından Ahmet Erdem, Bahar Akıncı, Levent Özçelik, Nilay Örnek, Sefa Yamak, Sinan Hamamsarılar, pek çok influencer ve basın mensubu katıldı. 

Setur’un turizimden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Tomruk, Seturday projesi ile gezginlerin sosyal platformu olmayı hedeflediklerini söyledi. Tomruk ayrıca kullanıcılarının Seturday yazarlarının özgün içeriklerinden, ‘Bir Bilene Sor’ ve ‘Bucket List’ gibi yenilikçi özelliklerden yararlanabileceklerini belirtti. 

Kullanıcılar, yazarların Türkiye ve dünya kültürüyle harmanladıkları ‘Hindistan’ın Gizemli Sadhuları’ndan, ‘Anadolu’da Sadece Bahar Aylarında Yiyebileceğimiz 7 Yemek gibi konulara kadar uzanan, geniş bir yelpazeden oluşan içeriklerden faydalanabilecekler. Ayrıca, ‘Bir Bilene Sor’ sekmesi ile birbirleriyle de iletişime geçebilecek olan kullanıcılar, ‘Bucket List’ sekmesi ile gitmeyi hayal ettikleri şehirlere ait kendilerine özel seyahat listeleri hazırlayabilecekler.



Bu Haber 06.12.2018 - 15:54:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.