Selçuk Meral 'Afrika Turizm Forumu' düzenliyor 

Selçuk Meral 'Afrika Turizm Forumu' düzenliyor 
Antalya Turizm Fuarının kurucusu Selçuk Meral, Türkiye’den ve Afrika ülkelerinden turizmcileri bir araya getirmek amacıyla 20 – 21 Mayıs tarihleri arasında Mısır’da Afrika Turizm Forumu düzenliyor.

Antalya Turizm Fuarı kurucusu Selçuk Meral tarafından düzenlenen Afrika Turizm Forumu, Şarm El Şeyh Uluslararası Kongre Merkezi'nde 20'den fazla ülkeden turizm profesyonelini ağırlamaya hazırlanıyor.

Afrika Turizm Forumu, sektörün farklı pazarlarını ve dinamiklerini güçlendirmek, ilişkileri pekiştirmek, kurulacak yeni bağlantılarla kişi, kurum, kuruluş ve destinasyonların gelişimine destek olmak amacıyla düzenlenecek.

Selçuk Meral Afrika Turizm Forumu ile ilgili  yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

“Amacımız Afrika ülkelerinin turizm potansiyelini dünya pazarlarıyla yakınlaştırmak ve herkes için yeni alternatif pazarlar üretmektir. Afrika kıtası  turist ağırlayan ve turist üretebilen bir coğrafya. Kıtanın hızla gelişen ekonomik gücü ve nüfusu önümüzdeki süreçte dünya pazarlarında ağırlığını daha da çok hissettirmeye başlayacak.  Biz de GMT Fuarcılık olarak ATF sürecimize Afrika kıtasını ekleyerek dünya turizmine bir inovatif dokunuş daha yapmak amacıyla yola çıktık.   

Afrika Turizm Forumu yüksek sezon öncesinde  gelişmeleri değerlendirmeye temel oluşturarak, Afrika'nın en verimli turizm fuarı olmasını hedeflediğimiz  Afrika Turizm Fuarı'nın ilk versiyonu olarak sektöre hareket ve heyecan getirecek.”

Africa Tourism Forum

Afrika ile B2B

Afrika ülkelerinin ulusal ve uluslararası turizm profesyonellerini ve yatırımcılarını, kanaat önderlerini, turizm otoritelerini, bürokratlarını ve bakanlıklarını "yerinde pazarlama" ilkesiyle bir araya getirme hedefiyle yola çıkan Afrika Turizm Forumu, B2B (birebir iş görüşmesi ) görüşmelerine de  ev sahipliği yapacak.  20 - 21 Mayıs tarihlerinde Afrika Turizm Forumu'nda 1000 davetli seyahat acentesi ile iki gün boyunca tam zamanlı iş toplantıları tesis edilecek.

Afrika turizmi ve pazarları ile ilgili ülke profesyonellerini aynı zamanda aynı çatı altında buluşturmayı hedefleyen Afrika Turizm Forumu, 2024 sezonunun stratejilerini, 2025 sezonu için ise ilk düşünce ve önerilerin ortaya çıkacağı bir organizasyon olacak.

Kimler buluşacak?

Afrika Turizm Forumu, 20 ülkeden tüm dünya pazarlarına misafir üreten davetli seyahat acentelerini, kaynak pazarlardaki etkin tur operatörlerini, hizmet kalitesiyle dünya markası haline gelmiş konaklama sağlayıcılarını, teknoloji üreten firmaları, ilgili ülke makamlarını bir araya getirecek. Turizm sektörüne yönelik hizmet, bilgi ve becerilerin aynı çatı altında toplanmasını sağlayacak.


Bu Haber 29.02.2024 - 21:47:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.