Selçuk Bugay Coral Travel'ın 2018-19 kış programını açıkladı

Selçuk Bugay Coral Travel'ın 2018-19 kış programını açıkladı
Rusya'nın önde gelen tur operatörlerinden Coral Travel, 2018 yaz sezonuna ve 2018-19 kış sezonu beklentilerine ilişkin bir değerlendirme yaptı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Moskova'da 10 Eylül'de Coral Tavel'ın partnerleriyle bir araya gelen şirketin genel müdür yardımcısı Selçuk Bugay, 2018'in beklentilerini karşıladığını açıkladı.

TÜRKİYE YOLCU SAYISI YÜZDE 17 ARTTI

Türkiye'ye götürdükleri turist sayısının bu yıl yüzde 17 arttığına işaret eden Bugay, uçuş programlarını dengelemelerine rağmen Türkiye'nin satış lideri olduğuna işaret etti.

ASIL BÜYÜME VİETNAM'DA

Asıl büyümenin Vietnam destinasyonunda yaşandığını kaydeden Coral Travel genel müdür yardımcısı, yaz sezonunda bu ülkeye götürdükleri yolcu sayısının yüzde 39 arttığı bilgisini verdi. Bugay, Taylan'da yüzde 5, Birleşik Arap Emirlikleri'nde yüzde 15, Maldivler'de ise yüzde 10 talep artışı yakaladıklarını söyledi. İspanya'da yüzde 12, büyüdüklerini anlatan Selçuk Bugay, Tunus'ta yüzde 10, Yunanistan'da ise yüzde 8 gerilediklerini, ayrıca Hırvatistan ve Bulgaristan'da da düşüş yaşandığını ifade etti.

KIŞIN ÖNE ÇIKAN NOKTALAR

2018-19 kış sezonu için de iyimser olduklarını dile getiren Bugay, kış sezonunda yeniliklere önem verdiklerini belirterek, Gambiya, Bahreyn ve Abu Dabi'ye ağırlık vereceklerini anlattı. Bugay, ''1 Ekimde başlayacak olan Gambiya operasyonumuz için planladığımız kapasitenin yüzde 30'u 1.5 ay içinde satıldı. Planladığımız küçük kapasiteye büyük bir ilgi var. Royal Flight ile yapacağımız Gambiya operasyonları 2019 yılının mart sonuna kadar devam edecek.'' dedi.

Bahreyn'e ise Moskova'dan pazartesi ve cuma olmak üzere haftada iki charter planladıklarını belirten Selçuk Bugay, bu ülkeye dönük operasyonların ise 29 Ekim'de başlayıp 13 Mayıs 2019'a kadar devam edeceğini ve bu destinasyonun Rusya'da popüler olmak için gerekli her şeye sahip olduğunu açıkladı.

Coral Travel'ın Abu Dabi operasyonlarının ise 27 Ekim'de başlayacağını kaydeden Bugay, bu emirliğe Ural Airlines ile haftada üç uçuş gerçekleştireceklerini söyledi. Abu Dabi'nin pahalı olduğuna dai genel yargının bir klişeden ibaret olduğunu öne süren Coral Trave Müdür Yardımcısı, emirliğin enteresan ve bütçeli bir destinasyon olduğunu savundu.

ERCİYES'E HAFTDA BİR UÇUŞ

Kış döneminde Erciyes'e ve Vietnam'ın Fukuok adasına da charter düzenleyecek olan Coral Travel, Fukuok'a Rusya'nın sekiz bölgesinden günde üç sefer düzenleyecek ve günlük sefer sayısının 3'e çıkaracak. Coral, 28 Aralık'ta başlayacak Erciyes operasyonuna ise haftada tek uçuşla devam edecek.

İLK DEFA KIŞIN GAZİPAŞA'YA UÇAKACAK

Coral Travel, sonbahar-kış dönemi için Antalya'ya Rusya'nın 13 kentinden uçuş düzenleyecek. Rusya'da Antalya'nın giderek daha popüler olduğuna dikkat çeken Bugay, bu kış ilk defa Alanya-Gazipaşa'ya da haftada iki uçuş düzenleyeceklerini açıkladı.



Bu Haber 12.09.2018 - 12:24:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.