Şehit cenazesinde Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı

Şehit cenazesinde Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde saldırıya uğradı.


Hakkari'de şehit olan piyade er Yener Kırıkcı’nın Ankara'nın Çubuk ilçesine bağlı Akkuzu mahallesindeki cenaze törenine katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, burada bir grubun saldırısına ve linç girişimine maruz kaldı.

Etrafını saran kalabalıktaki saldırganların tekmeli ve yumruklu saldırısına maruz kalan Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra bir eve alındı. Ancak bu sefer de evin etrafını saran kalabalık evi taşlamaya başladı. Kalabalığın arsında, 'yakın o evi' çığlıkların yükseldiği duyuldu. Kılıçdaroğlu, yaklaşık 1,5 saat tutulduğu evden zırhlı araçla çıkarıldı. Saldırganlar, Kılıçdaroğlu'nun makam aracını da tahrip etti.

Kılıçdaroğlu, saldırının ardından "Buraya taşıyanların kim olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bunun hesabını soracağım. Şehitler bizim şehidimizdir. Bu şehitlere sahip çıkmak her vatanseverin görevidir. Kimse bizim şehit cenazelerine gitmemizi engelleyemeyecektir. Militanları toplayıp buraya taşımak her şeyden önce şehitlere ve ailelerine saygısızlıktır. Bizim onlara boyun eğeceğimizi sanıyorlar. Kim olurlarsa olsunlar, onlar ülkelerini sevmiyor, biz seviyoruz ülkemizi" dedi.



Bu Haber 22.04.2019 - 09:02:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.