''Satışın imkansız gibi göründüğü bir dönemde bile iyi cirolara ulaştık''

''Satışın imkansız gibi göründüğü bir dönemde bile iyi cirolara ulaştık''
Pandemi sonrası normalleşme döneminde alınan rezervasyonlardan oldukça umutlu olan Antalya’nın köklü seyahat şirketlerinden Welcome Holidays, 2021 sezonuna hazırlanıyor.

‘’İç pazar rezervasyonları beklenen düzeye gelince...’’

Welcome Holidays Genel Müdürü Deniz Yılmaz, 2020 sezonu ve 2021 planlamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Satış yapılması zor gibi görünen sezonda bile oldukça iyi cirolara ulaştıklarını kaydeden Yılmaz, iç pazar rezervasyonlarının beklenen düzeye gelmesiyle birlikte yüzlerin güldüğünü ifade etti.

‘’Gelecek sezon hedeflerimiz oldukça yüksek’’

Pandemi döneminin diğer işletmeler gibi kendileri için de zorlu bir sınav olduğunu belirten Deniz Yılmaz, ‘’Bu sınavı da 2020 sezonu için çok iyi bir şekilde yöneterek atlattığımızı düşünüyoruz. Portföyümüzdeki tesislerde pandemiye rağmen çok iyi cirolar elde ettik. Gelecek sezon hedeflerimiz oldukça yüksek. Gerek teknolojik alt yapımız, gerekse otellere sunduğumuz çağrı merkezi çözümlerimiz ile 2021 senesini çok daha iyi geçireceğimizden şüphemiz yok.’’ diye konuştu.

‘’Dijitalleşmeye ayak uyduran birkaç acenteden biriyiz’’

2020 sezonunda doğru reklam senaryoları ile gelen talepleri doğru şekilde karşıladıklarını kaydeden Welcome Holidays Genel Müdürü, ‘’Gelişen teknolojileri en iyi şekilde takip edip, alt yapımızı bu doğrultuda sürekli olarak güncelliyoruz. Yenilikçi ekibimiz sayesinde portföyümüzde bulunan tesislerimizin dijital dünyadaki tüm sorunlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Dijitalleşmeye ayak uyduran birkaç acenteden biri olmak en büyük avantajımız. Bu avantajımızı tesislerimizin menfaatine yönelik kullanmaktan hiç çekinmiyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

‘’Satışın imkansız gibi görüldüğü senede bile oldukça iyi cirolara ulaştık’’

Pandeminin bir süre hayatımızdan çıkmayabileceğini, ancak tesislerin bu sene aldıkları önlemlerle misafirlerine güvenli bir tatil imkanı sunmayı başardığının altını çizen Deniz Yılmaz,’’ Oteller dolmaz diye düşünen kişiler için şaşırtıcı bir sezon geçirdik. Erken rezervasyon dönemine yönelik olumsuz düşünceler var ancak biz doğru kampanya kurguları ile güvenli tatil sloganını benimseyen tesislerin erken rezervasyon döneminden kazançlı çıkacağına inanıyoruz. Satış yapılması imkansız gibi görünen bir dönemde bile oldukça iyi cirolara ulaştık, bu tecrübemizi erken rezervasyon döneminde kazançlı çıkmak isteyen tesislerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.“ dedi.



Bu Haber 23.09.2020 - 09:19:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.