Sarı taksiciler mutlu: Karabasan gitti!
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, 'karabasan' olara nitelendirdiği UBER'in İstanbul'dan çekilmesini, korsan taşımacılıkta sonun başlangıcı olarak nitelendirdi.

İstanbul'da şoförleri defalarca saldırıya uğrayan UBER, en sonunda bir açıklama yaparak bu kentteki VIP hizmetini sonlandırdığını duyurdu.
Kararı değerlendiren İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, kararın Türkiye'deki korsan taşımacılar için sonun başlangıcı olduğunu söyledi. UBER'i global korsan taşımacılık hizmeti olarak niteleyen Aksu, karardan mutlu olduklarını açıkladı.
Küresel 'korsan' taşıyıcıların yaptığının kamu arazisine gecekondu dikmekle aynı olduğunu söyleyen İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı, UBER ve benzeri küresel taşımacılık şirketlerinin ülke ekonomisine hiçbir katkısının olmadığını ileri südü.
İlgili Haberler

POYD Başkanı Saatçioğlu'ndan 2027 turizm yılı beklentisi için endişelendiren sözler: Çok parlak görmüyoruz
POYD Başkanı Hakan Saatçioğlu, uçak bileti fiyatlarının 2027 sezonunu etkileyeceğini ifade ederken; "2027 yılını çok parlak görmüyoruz. Eğer 2027 yılı 2026 gibi gerçekleşirse şükredeceğiz." dedi.

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı! 1 günde 4 gemi ve 11 bin 811 turist
Kuşadası'ndaki Ege Port Limanı'na sabah saatlerinde 4 kruvaziyer gemisi yanaştı. Gemilerle ilçeye toplam 11 bin 811 turist geldi.

BODER'den Bakanlık ve TGA'ya 9 maddelik çağrı
Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'na (TGA) 9 maddelik bir çağrı yaptı.


%20(2).gif)

