Sarah-Jane Penn, EasyJet Holidays'in ticaret dağıtım müdürü oldu
EasyJet Holidays, Birmingham ve Güney İngiltere bölgesinden sorumlu ticaret dağıtım müdürü görevine, Bedsonline'ın eski hesap direktörü Sarah-Jane Penn'i getirdi.

Turizm Güncel – Dış Haberler
EasyJet Holidays, ticaret ekibini yeni bir atamayla güçlendirdi. Şirket, Birmingham ve Güney İngiltere bölgelerinden sorumlu Ticaret Dağıtım Müdürü (Trade Distribution Manager) görevine Sarah-Jane Penn'i getirdi.
Penn, 35 yılı aşkın turizm deneyimiyle EasyJet Holidays 'e katıldı. Kariyerine TUI'de başlayan Penn, daha sonra Bedsonline'da Hesap Direktörü olarak görev yaptı. Bu görevinde şirketin önemli müşteri portföyüne yönelik ticari stratejiyi yönetti.
Yeni görevinde Sarah-Jane Penn, Birmingham ve Güney İngiltere'deki seyahat acenteleriyle ilişkilerin geliştirilmesi ve mevcut iş birliklerinin güçlendirilmesinden sorumlu olacak.
EasyJet Holidays Ticaret Dağıtım Başkanı Natasha Marson, Penn'in ekibe önemli katkılar sağlayacağını belirterek, "Sarah-Jane'in sektördeki kapsamlı deneyimi ve turizme olan tutkusu sayesinde Birmingham ve Güney İngiltere'deki acente iş ortaklıklarımızı daha da güçlendireceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.
Atama, EasyJet'in ABD'li yatırım şirketi Apollo'nun 5,7 milyar sterlinlik satın alma teklifini kabul ettiğinin açıklanmasının ardından geldi. Şirket, bu sürecin EasyJet Holidays'in faaliyetlerini etkilemeyeceğini ve markanın mevcut yapısıyla faaliyetlerini sürdüreceğini duyurmuştu.
İlgili Haberler

Golf turizmi ile yılda ekonomiye 200 milyon euro ek katkı
Türkiye golf turizminde son yıllarda uluslararası arenada bilinirliğini artırırken, ekonomiye de ek olarak yaklaşık 200 milyon euroluk katkı sağlıyor.

ANEX'ten şirket sahibi Neşet Koçkar'ın gözaltısıyla ilgili açıklama
ANEX, Antalya'da yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neşet Koçkar ile ilgili bir açıklama yayınladı.

İstanbul Turizm Fuarı'nın adresi değişiyor! Fuar alanı 2,5 kat büyüyecek
Bu yıl yine on binlerce kişiyi ağırlayan ve sektör profesyonellerin yer aldığı İstanbul Turizm Fuarı’nın yoğun katılım ve artan ilgi nedeniyle 2027’de IFM’ye taşınacağı öğrenildi.



%20(2).gif)

