Samih Sawiris ve Ralph Schiller’den 2021 açıklaması
FTI’de Dietmar Gunz döneminin kapanması ve şirketin yeniden yapılanması sonrası, Samih Sawiris ve Ralph Schiller’den açıklama geldi

TurizmGüncel – Dış Haberler
FTI yeni yıla büyük bir değişimle girdi. 1983 yılında FTI'ı kuran ve bugüne kadar yöneten Dietmar Gunz, 1 Ocak 2021 tarihi itibariyle şirketteki operasyonel görevlerinin tamamını, Ralph Schiller ve Constantin von Bülow'a bıraktı.
Ralph Schiller ve Constantin von Bülow, hemen harekete geçerek şirketin icra kurulunu yeniden oluşturdu. FTI'ın icra kurulunda, bu iki isimle birlikte Andreas Eickelkamp, Carsten Becker, Torsten Lampe ve Karim Hassan yer alacak.
Ralph Schiller: Yeni sezona büyük beklentilerle giriyoruz
Şirketin dümenine geçen Ralph Schiller, ''Yaklaşan bir aşı olasılığı, tüm sektör için bir umut ışığı. Ülkede seyahat etme arzısı kırılmadı, seyahat isteği oldukça yüksek. Yeni sezona büyük beklentilerle giriyoruz ve kendimizi en iyi şekilde konumlandırıyoruz. Çünkü 2021 sezonunda turizmde patlama yaşanacak.'' dedi.
Samih Sawiris: 2021 FTI için yeni başlangıçlara sahne olacak
FTI'ın yüzde 75 hissesini elinde bulunduran Orascam Development Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı, Mısırlı iş adamı Samih Sawiris ise, ''2021 FTI için yeni başlangıçlara sahne olacak. Bu dönemde finansal olarak güçlü ve yeni bir yapılanmayla giriyoruz. Ana kaynak pazarlarımızdan gelen güçlü tatil talebi nedeniyle her zamanki kadar iyimseriz. Almanya'da ve çok sayıda diğer ülkede aşılamanın başlaması ve Alman hükümetinin WSF fonundan sağladığı mali destekler göz önüne alındığında, yeni yıl için genel olarak iyimseriz. Şu anda, ocak ayından itibaren agresif bir şekilde ilerlemeyi beklediğimiz yaz uçuş programı üzerinde yoğun şekilde çalışıyoruz.'' diye konuştu.
İlgili Haberler

Türkiye ilk 20'ye girdi! İşte turizm ekonomilerinde en büyük pay sahibi ülkeler

POYD Başkanı Saatçioğlu'ndan 2027 turizm yılı beklentisi için endişelendiren sözler: Çok parlak görmüyoruz
POYD Başkanı Hakan Saatçioğlu, uçak bileti fiyatlarının 2027 sezonunu etkileyeceğini ifade ederken; "2027 yılını çok parlak görmüyoruz. Eğer 2027 yılı 2026 gibi gerçekleşirse şükredeceğiz." dedi.

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı! 1 günde 4 gemi ve 11 bin 811 turist
Kuşadası'ndaki Ege Port Limanı'na sabah saatlerinde 4 kruvaziyer gemisi yanaştı. Gemilerle ilçeye toplam 11 bin 811 turist geldi.



%20(2).gif)

