Sahte alkol faciası: 50 kişi zehirlendi, 7 kişi öldü

Sahte alkol faciası: 50 kişi zehirlendi, 7 kişi öldü

İzmir'de ve Kırıkkale'de çok sayıda kişi sahte alkolden zehirlendi, 7 kişi hayatını kaybetti.


Kırıkkale'de 7 kişinin sahte alkol nedeniyle hayatını kaybettiği, bir kişinin de yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü ileri sürüldü. Hastanelerin acil servisine başvuranların sayısının 50'yi aştığı ve tedavi altındakilerin büyük bölümünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Sözcü gazetesinden Latif Sansür'ün haberine göre, Kırıkkale kent merkezinde son 3 günde farklı zamanlarda alkol aldığı belirtilen 8 kişi bir süre sonra rahatsızlanınca Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi alınanların sahte içki kullandıkları belirlendi.

Tedavi altına alınan İ.Y, C.D, Ü.G, Y.M, H.V, M.Ö. ve A.B. hayatını kaybederken 1 kişinin ise yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

İzmir'de de 50 kişi hastaneye kaldırıldı

İzmir'de de sabah saatlerinden itibaren metil alkol zehirlenmesiyle hastanelerin acil servisine başvuranların sayısı 50'ye yaklaştı. Tedavi altına alınanların büyük bölümünün hayati tehlikesinin bulunduğu ifade edildi. Sayının daha da artabileceği ve polisin geniş çaplı soruşturma başlattığı da edinilen bilgiler arasında.



Bu Haber 09.10.2020 - 14:05:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.