Sağlık turizmi alanında TÜRSAB ve USHAŞ'tan iş birliği
TÜRSAB ve USHAŞ, sağlık turizmi alanında Türkiye'yi uluslararası arenada daha da güçlendirecek projeler geliştirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkan Yardımcısı Davut Günaydın, Sağlık Turizmi İhtisas Başkanı Şehnaz Atak Askeroğlu ve Sağlık Turizmi İhtisas Başkan Yardımcıları Kerem Demirkan ile Gurbet Altay; sağlık turizminde iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş.’nin (USHAŞ) Ankara’daki merkez ofisine bir ziyarette bulundu.
SAĞLIK TURİZMİNDE BÜYÜME STRATEJİLERİ DEĞERLENDİRİLDİ
USHAŞ Genel Müdürü Av. Serdar Şenol ve beraberindeki yetkililerle yapılan görüşmede, Türkiye’nin sağlık turizmi alanındaki yükselen konumu ve sektörün büyüme ivmesini artıracak stratejiler değerlendirildi.
KALICI BAŞARI İÇİN ORTAK İŞ BİRLİĞİ
Toplantıda TÜRSAB ile USHAŞ arasında birlikte hayata geçirilebilecek projeler ve ortak çalışma alanları gibi konular ele alınırken; Türkiye’nin sağlık turizminde uluslararası arenadaki yerini sağlamlaştıracak ve geliştirecek iş birlikleri için de fikir alışverişi yapıldı. Ayrıca sağlık turizminde kalıcı başarı sağlanabilmesi için kamu ve sektör paydaşlarıyla koordinasyonun güçlendirilmesinin yanı sıra sürdürülebilir büyümeyi destekleyici uygulamalar ve ortak yol haritası oluşturulması konusunda da mutabakata varıldı.
Ziyaretin önümüzdeki süreçte Türkiye’nin sağlık turizmi alanındaki büyümesine ve uluslararası arenadaki yerini daha da sağlamlaştırmasına zemin hazırlaması bekleniyor.
İlgili Haberler

Golf turizmi ile yılda ekonomiye 200 milyon euro ek katkı
Türkiye golf turizminde son yıllarda uluslararası arenada bilinirliğini artırırken, ekonomiye de ek olarak yaklaşık 200 milyon euroluk katkı sağlıyor.

ANEX'ten şirket sahibi Neşet Koçkar'ın gözaltısıyla ilgili açıklama
ANEX, Antalya'da yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neşet Koçkar ile ilgili bir açıklama yayınladı.

İstanbul Turizm Fuarı'nın adresi değişiyor! Fuar alanı 2,5 kat büyüyecek
Bu yıl yine on binlerce kişiyi ağırlayan ve sektör profesyonellerin yer aldığı İstanbul Turizm Fuarı’nın yoğun katılım ve artan ilgi nedeniyle 2027’de IFM’ye taşınacağı öğrenildi.



%20(2).gif)

