Rusya'dan Tayland'a uçuşlar 1,5 yıl aradan sonra yeniden başladı

Rusya'dan Tayland'a uçuşlar 1,5 yıl aradan sonra yeniden başladı
Rus turistlerin en çok tercih ettiği destinasyonlar arasında ilk sıralarda yer alan Tayland'a 1,5 yıl sonra ilk uçuş yapıldı.


Rus turistlerin arasında kış döneminde popüler olan Tayland'a uçuşlar başladı. 1,5 yıllık aranın ardından Moskova'dan Tayland'ın ünlü turizm bölgesi Phuket'e ilk uçuş yapıldı.

Rusya’nın ulusal havayolu şirketi Aeroflot’un 19 ay sonra Moskova’dan Phuket’e ilk uçuşu Cumartesi günü gerçekleşirken konuyla ilgili açıklama yapan Rusya Federasyonu’nun Phuket Başkonsolosu Vladimir Sosnov, “Aeroflot’un Moskova’dan ilk yolcu uçağı Phuket’e indi. Bu, salgında getirilen kısıtlamalardan 19 ay sonra ilk uçuş. Uçakta 275 Rus yolcu vardı. Gelecek haftadan itibaren Aeroflot, Moskova-Phuket güzergahında haftada iki kez düzenli uçuşlar gerçekleştirecek” dedi.

Gazetem.Ru'da yer alan habere göre Tayland yönetimi, 1 Kasım’dan bu yana bölgedeki 17 turistik destinasyonlara uçuş serbestisi getirmişti.1 Eylül itibariyle Sputnik V aşısı olan Rusların Phuket’e karantina tedbirlerine tabii olmadan yedi gece zorunlu kalma şartıyla gelebileceği belirtilirken, 1 Kasım’dan itibaren aynı koşullarla Bangkok ve Pattaya’yı ziyaret edebilecekleri açıklandı.



Bu Haber 08.11.2021 - 10:24:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.