Rusya'daki tatil satışlarında Mısır Türkiye'yi solladı

Rusya'daki tatil satışlarında Mısır Türkiye'yi solladı
Rusya'da kasım ayında en çok rezervasyon alan destinasyonlar belli oldu.

TurizmGüncel - Dış haberler

Rusya'da kasım ayında en çok talep gören destinasyonlar belli oldu. Rus Tur Operatörleri Birliği (ATOR), Mısır'ın Rusya'da kasım ayının en popüler destinasyonu haline geldiğini açıkladı.

Türkiye ikinci sıraya geriledi

Anex Tour, Pegas Touristik, Intourist, Coral Travel, TUI ve Tez Tour gibi büyük tur operatörlerinin kasım ayındaki toplam satışlarında Mısır'ın ilk sırada olduğu belirtilen açıklamada, "Geniş hava ulaşım ağı, Rusların İstanbul turlarına artan ilgisi ve en iyi otellerin fiyatlarındaki mevsimsel düşüşler nedeniyle Türkiye kasım ayı satışlarında ikinci, tüm tur operatörlerinin satışlarında ise ilk 3'te." denildi.

Üçüncü sırada BAE var

Rusya'da kasım ayı tatil satışlarında üçüncü sırada ise Birleşik Arap Emirlikleri yer alıyor. BAE satışlarının daha çok orta ve üst segment ürünlerde yoğunlaştığına dikkat çekildi.

Rusya'da tatilcilerin ilgi gösterdiği diğer destinasyonlar ise Dominik Cumhuriyeti, Maldivler, Küba, Meksika, Macaristan ve Kıbrıs gibi, daha çok Avrupalı turistler arasında popüler olan destinasyonlar oldu.

Kasım ayında uzun okul tatili var

ATOR, Rusya'daki bölgelerin çoğunda kasımda uzun sonbahar okul tatili olduğuna ve ailelerin bu tatilde çocuklarını deniz tatiline götürmek istediğine dikkat çekti.



Bu Haber 19.10.2021 - 20:43:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.