Rusya’da tur fiyatına satılık seyahat acentesi

Rusya’da tur fiyatına satılık seyahat acentesi

Rusya’da satışa çıkarılan seyahat acentesi ve otellerin sayısında büyük artış gözlendi.


Sektörün derin krize girmesiyle Rusya'da mart ayında satışa çıkan seyahat acentelerinin sayısı şubata kıyasla yüzde 89 arttı.

Business FM'in Avito ilan servisi verilerine dayandırdığı habere göre, St. Petersburg'da ve Moskova'da 50 bin rubleye seyahat acentesi satın almak mümkün. Hazır otel fiyatları ise 4 milyon ile 185 milyon ruble arasında değişiyor.

Business FM'in ulaştığı bir ilan sahibi, seyahat acenetesini satma kararına gerekçe olarak müşteri portföyünü yitirmesini gösteriyor. İlan sahibi firmanın 2000'li yılların başında kurulduğunu ve Mısır, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelere tur sattığını belirtiyor.

TürkRus’ta yer alan habere göre turizm piyasasında arzın yanı sıra talebin de arttığına dikkat çeken Avtio yetkilileri, satışa çıkan acente ve otellerin kısa sürede yeni sahiplerini bulduğunu söylüyor.

Space Travel'dan Artur Muradyan, satılan acente ve otelleri alanların yine turizm sektöründen olduğu görüşünde. Buna göre, üzerine bazı firmalar pazardan çekilme kararı alırken, bazıları da bunu işleri büyütmek için fırsat olarak görüyor.



Bu Haber 19.04.2022 - 09:00:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.