Rusya'da Mısır avantajı Biblio Globus'ta

Rusya'da Mısır avantajı Biblio Globus'ta
Rusya'nın 9 Ağustos'tan itibaren Mısır'ın Şarm El Şeyh ve Hurghada bölgelerine direkt uçuş izni vermesinin ardından paket tur fiyatları da belli olmaya başladı.


TurizmGüncel – Dış Haberler

Rusya'nın Mısır'ın turizm bölgeleri Şarm El Şeyh ve Hurghada'ya direkt uçuş izni vermesi ancak bu hakkı sadece Aeroflot'un alt şirketi Rossiya Airlines'a tanıması sektörde 'tekelleşme' tartışmasına neden olmuştu.

İlk fiyatları Rossiya’nın partneri Biblio açıkladı

Uçuş izninin sadece Rossiya Airlines'a verilmesi, Bu hava yolunun en önemli tur operatörü partneri Biblio Globus'u Mısır destinasyonunda avantajlı duruma getirdi ve Mısır'a dönük paket tur fiyatlarını açıklayan ilk şirket de Biblo Globus oldu.

Bilindiği üzere Rusya'nın başkenti Moskova'dan Mısır'ın Şarm El Şeyh ve Hurghada bölgelerine haftada 5'er tane direkt sefer yapılacak. Biblio Globus, 9 Ağustos'ta yapılacak ilk sefer için paket tur fiyatlarını açıkladı.

İşte paket turların başlangıç fiyatları

Şirketin açıkladığı rakamlara göre, Şarm El Şeyh'teki 4 yıldızlı otelde iki kişi bir haftalık tatil 82 bin rubleden (1120 dolar), 5 yıldızlı otel için ise 89 bin rubleden (1215 dolar) başlıyor.

Aynı tatilin Hurghada'daki başlangıç fiyatı 4 yıldızlı otel için 86 bin rubleden (1173 dolar), 5 yıldızlı otel için ise 97 bin rubleden (1323 dolar) başlıyor.



Bu Haber 30.07.2021 - 09:22:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.