Rusya’da dış hat uçak biletleri ucuzluyor

Rusya’da dış hat uçak biletleri ucuzluyor

Rusya’da yeni yıl tatilinden sonra uçak biletleri iç hatlarda yüzde 27, dış hatlarda ise yüzde 21 oranında ucuzlayacak.


Prime tarafından Aviasales kaynaklı paylaşılan bilgilere göre, Rusya’da yeni yıl tatilinden sonra tüm destinasyonlara uçak biletler ucuzlayacak, ancak yeni yıl tatilinden sonra en pahalı biletler Tiflis, Antalya, Rusya’daki Kazan ve Kafkasya'daki Mineralnıye Vodı’ya olacak.

GazetemRu’da yer alan habere göre ortalama olarak ocak ayında iç hatlara uçak biletleri yüzde 27, dış hatlara ise yüzde 21 oranında ucuzlayacak. Bu durumun nedeni, tatillerin ardından azalan talep olarak açıklanıyor.

Moskova’dan Tiflis’e uçuş tek yön uçuş bileti maliyeti 6,1 bin ruble olurken, St. Petersburg’dan 9,2 bin ruble, Yekaterinburg’dan 10 bin ruble olacak. Moskova’dan Antalya’ya 6,5 bin ruble, St Petersburg’dan 9,2 bin, Yekaterinburg’dan ise 9,3 bin ruble olacak.

İç hatlarda ise Moskova’dan Kazan’a tek yön uçuş bilet fiyatı 1,8 bin ruble gerçekleşelirken, St. Petersburg’dan 1,4 bin ruble, Yekaterinburg’dan 3,7 bin ruble olacak. Moskova’dan Mineralnıye Vodı’ya 3,1 bin, St. Petersburg’dan 4,8 bin, Yekaterinburg’dan 6,2 bin ruble olacak.



Bu Haber 02.01.2024 - 08:41:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.