Rusya çok sayıda destinasyona yeni uçuş izinleri verdi

Rusya çok sayıda destinasyona yeni uçuş izinleri verdi

Rusya Federasyonu, hava yolu şirketlerine yeni tarifeli ve tarifesiz uçuş izinleri verdi. Yeni uçuş izini verilen dsestinasyonlar arasında Dalaman da var. 


TurizmGüncel - Dış Haberler

Rusya Federasyonu Havacılık Ajansı (Rosaviatsia) hava yolu şirketlerine kimi destinasyonlar için yeni uçuş izini verdi, kimi destinasyonlara dönük uçuş izinlerini de genişletti.

Verilen yeni uçuş izinleri şöyle:

S7 Hava Yolları Saratov, Omsk, Chelyabinsk, Voronezh'de Varna (Bulgaristan), Chelyabinsk'den Burgaz'a (Bulgaristan),

Smartavia Airlines St Petersburg'dan Plovdiv'e (Bulgaristan),

IrAero Rusya'nın çok sayıda şehrinden Selanik, Atina, Kos'a,

Nordwind Nalçik'ten Selanik'e, Ufa'dan Mikonos'a, St Petersburg'dan Zakinthos, Santorini, Hanya'ya ve Krasnodar'dan Zakinthos'a,

PegasFly Anapa ve Vladikavkaz'dan Selanik'e,

Azur Air Zhukovsky'den Korfu'ya,

Royal Flight Ufa ve Perm'den Korfu'ya, Kaliningrad'dan Korfu'ya uçuş izni aldı.

Aeroflot ve Azur Air'e Dominik Cumhuriyeti uçuşlarını artırma izni verildi. Aeroflot Punta Cana'ya haftada 7, Azur Air ise La Romana'ya haftada 8 uçuş yapabilecek. 

Öte yandan, İspanya'ya geniş bir yelpazede uçuş izni verildi. Buna göre Barselona, ​​​​Bilbao, Girona, Alicante, Valencia, Tenerife, Gran Canaria, Ibiza'ya yeni uçuş izinleri verildi. 

Ayrıca charter hava yolu şirketleri Nordwind, AZUR air, Pobeda, S7 Airlines, Smartavia, Nordstar, Aeroflot, Ural Airlines, IrAero, Utair'e yeni uçuş iznleri verildi.

Pobeda Hava Yolları Moskova'dan Treviso, Rimini ve Bergamo'ya (İtalya); Azur Air Moskova, St Petersburg, Rostov-on-Don, Yekaterinburg ve Novosibirsk'ten Kuala Lumpur'a tarifeli uçuş izni aldı. 

S7 Airlines, Nordwind, Royal Flight'a, kış sezonunda Moskova-Dubai uçuşlarını artırma izni verildi. Ayrıca, Nordwind St Petersburg ve Samara'dan, Azur Air St. Petersburg, Tyumen, Novosibirsk, Novokuznetsk, Krasnoyarsk, Kemerovo, Astrakhan, Yekaterinburg'dan ve Azimut ise Rostov-on-Don, Mineralnye Vody, Krasnodar'dan Dubai'ye uçabilecek.

Nordwind Suudi Arabistan'da uçtuğu şehir sayısını artırıyor. Şirket Yekaterinburg, Soçi, Ufa ve St. Petersburg'dan Cidde'hye,St Petersburg'dan Riyad'a ve Krasnodar'dan Soçi'ye uçuş yapabilecek.

S7 Airlines ise Saratov, Chelyabinsk, Omsk'tan Dalaman'a yeni uçuş izni aldı.



Bu Haber 29.12.2021 - 09:35:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.