Rüşvet operasyonunun kilit ismi turizme büyük yatırım yapacakmış

Rüşvet operasyonunun kilit ismi turizme büyük yatırım yapacakmış
Reza Zarrab’ın mayısta kurup ismini haziranda ‘Arkla Otelcilik’ olarak değiştirdiği 60 milyon TL sermayeli yeni şirketiyle yüzer otelden tatil köyüne, gece kulübünden marinaya kadar birçok alanda turizm yatırımı yapacağı ortaya çıktı.

 
Rüşvet perasyonunun kilit isimlerinden Reza Zarrab’ın (Rıza Sarraf) Mayıs 2013’te kurduğu yeni bir şirketle yüzer otelden, gece kulübüne kadar bir çok turistik tesis kurmaya hazırlandığı ortaya çıktı. 
 
Zarrab’ın 15 Mayıs 2013 tarihinde önce ‘İlkhanedan Otelcilik’ adıyla bir şirket kurdu. Şirketin ünvanı 3 Haziran 2013 tarihinde ‘Arkla Otelcilik’ olarak değiştirildi. 60 milyon lira sermayeli şirketin faaliyet konuları arasında ise otel, motel, yüzer otel, tatil köyü, gece kulübü, diskotek, lokanta, liman, marina ve diğer her çeşit turistik tesisler ile eğlence ile istihrahat yerleri inşaat etmek ve işletmek olarak belirtildi. (Hürriyet)
 
 Rıza Sarraf'ın turizm yatırımlarına olan ilgisi yeni değil. 2011 yılının nisan ayında Sabah gazetesinde çıkan bir haberde de, Rıza Sarraf'ın karısı Ebru Gündeş'e Antalya Belek'te 48 milyon Euro'ya bir otel satın aldığı bilgisi yer almıştı. (Sabah)


Bu Haber 23.12.2013 - 09:17:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.