Ruslar Antalya'daki bazı otellerde kasımda bile hala yer bulamıyor

Ruslar Antalya'daki bazı otellerde kasımda bile hala yer bulamıyor

Kasım ayına girmiş olmamıza rağmen Rusların Antalya'daki bazı otellerde yer bulamadıkları belirtiliyor.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Rusya'da faaliyet gösteren seyahat acenteleri, kasım ayına girilmiş olmasına rağmen Rus turistlerin Antalya'daki bazı popüler otellerde yer bulamadığını belirtiyor.

Başta bütçeli odalar olmak üzere, bazı otellerde spesifik oda türlerinde yer bulunamadığı belirtiliyor. Rus turizm haber portalı TourDom'da yer alan habere göre örneğin Cullinan Belek'te 3 haftadan öncesine yer bulmak imkansız. Bu otelde iki haftalık konaklamayı içeren paket tatil 157 bin rubleden başlayan fiyatlarla satılıyor. Ancak aynı turun deniz manzaralı odayı içeren paket tatili 170 bin rubleden başlıyor. Ortak havuz erişimi olan superior odalar söz konusu olduğunda ise fiyat 183 bin rubleye çıkıyor.

Bazı oteller ise önümüzdeki 5-7 gün için tamamen dolu. Kundu'da bulunan Adalya Elite Lara da bunlardan biri. Tesiste 12 Kasım'a kadar hiç yer yok. Moskova'dan bu otele paket tatil 99 bin 500 rubleden başlıyor.

IC Hotels Green Palace'da 13 Kasım tarihine kadar boş oda yok. Kemer'de bulunan Limak Limra 13-19 Kasım tarihleri arasında tamamen dolu.



Bu Haber 08.11.2022 - 09:29:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.