Rus Vekil: Bekar kadınlara Türkiye tatili yasaklansın

Rus Vekil: Bekar kadınlara Türkiye tatili yasaklansın
Rusya Devlet Duması’nda iktidardaki Birleşik Rusya Partisi’nin St. Petersburg Milletvekili Vitaly Milonov, “Govorit Moskva” radyosunda yaptığı konuşmada, evli olmayan Rus kadınlarının Türkiye’ye tatile gitmemesi gerektiğini söyledi.

Yerel Türk erkeklerinin yalnız kadınları alkolle sarhoş etmeye çalışarak kullanmalarıyla ünlendiklerini belirten Milonov, “Çoğu zaman, birçok Rus kadını kendilerini baştan çıkaran Türk erkeklerine yenik düşerek kullanıldığını anlamıyor. Büyük aşktan sonra doğan çocuk, bu Türk paşasının malı oluyor. Anne ise tüm haklarından mahrum ediliyor” diye konuştu.

Gazete.Ru’da yer alan habere göre milletvekili, bu tür aşk hikayeleri hakkında birçok şikayet aldıklarına işaret ederken, evli olmayan Rus kadınların Türkiye‘ye seyahat etmesinin yasaklanması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Duma’da ilginç önerileriyle sürekli gündeme gelen Milonov, daha önce kredi tahsilatı faaliyetlerinde bulunan Rusların emekli maaşlarından mahrum bırakılmasını önermişti.

Yaşlıları ve anneleri arayarak para istemek ve onları tehdit etmek için tam bir soysuz ve alçak olmak gerekir”diyen Milonov, bu alanda çalışanların Rus vatandaşlığından çıkarılması gerektiğini vurgulamıştı.



Bu Haber 18.10.2021 - 10:18:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Coşkun Atak 19.10.2021 - 03:25

    Keşke Türk erkekleri doğan çocukları. Sahiplense gelen nesil daha güzel olurdu..

  • HAKAN KASARCI 18.10.2021 - 02:16

    Öyle birşey yok bu adam yalan söylüyor eşim rus biz 9 yıldır evliyiz 2 çocuğumuz var gayet mutluyuz çok şükür

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.