''Türkiye'ye 15 Temmuz'da uçuşları başlatma planımız yok!''

''Türkiye'ye 15 Temmuz'da uçuşları başlatma planımız yok!''
Rusya Federasyonu Ulaştırma Bakanı Yevgeny Dietrich, 15 Temmuz'da Türkiye uçuşlarına izin verme planlarının olmadığını açıkladı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Rusya Federasyonu Ulaştırma Bakanı Yevgeny Dietrich, ülkede uluslararası uçuşların ne zaman başlayacağıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

‘’15 Temmuz iddialarını yalanladı’’

Uçuşlara ilk izin vercekleri ülkelerin BDT ülkeleri olduğunu belirten Yevgeny Dietrich, Rusya'nın 15 Temmuz'da Türkiye uçuşlarına izin vereceği haberlerini yalanladı.

Türkiye ile Rusya arasında uçuşların başlamasına ilişkin süren bir görüşme olmadığını kayeden Rus bakan, şu aşamada uluslaları uçuşların ne zaman başlayacağına ilişkin tarih vermenin mümkün olmadığını söyledi.

‘’Türkiye teklif etti, not aldık’’

Daha önce Rus medyasında çıkan haberlerde, Rusya'nın 15 Temmuz'da Türkiye uçuşlarına izin vermeyi düşündüğü ileri sürülmüştü. Yevgeny Dietrich, ''Türkiye ile Rusya uçuşların yeniden başlatılması amacıyla bi görüşme yürütmüyor. Evet, Türkiye'nin 15 Temmuz'da uçuşların başlatılmasına ilişkin bir önerisi oldu. Biz de bunu not ettik. Uluslararası uçuşların başlaması, epidemiyolojik duruma bağlı.'' şeklinde konuştu.



Bu Haber 30.06.2020 - 15:32:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • turizmci 17.07.2020 - 09:03

    peki 25temmuzda başlatılacağına dair haberlerde hemfikir miyiz yoksa onu da mı not aldınız :)

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.