Rus turizm şirketleri Mısır uçuşlarını artırıyor

Rus turizm şirketleri Mısır uçuşlarını artırıyor

Rus hava yolu şirketleri ve tur operatörleri Mısır destinasyonuna yeni uçuş programları organize etti.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Rus tur operatörleri ve hava yolu şirketleri Mısır'daki turizm destinasyonlarına yeni uçuşlar organize ediyor.

Aeroflot 1 Ekimde başlıyor

Ülkenin milli hava yolu Aeroflot'ın 1 Ekim'den itibaren Moskova'dan Şarm El Şey ve Hurghada'ya uçmaya başlayacağı açıklandı. Her iki yöne dönük uçuşların da haftanın 7 günü yapılacağı ve uçuşlardaki kapasitenin Biblio Globus tarafından kullanılacağı kaydedildi.

Red Wings 5 şehirden uçacak

Öte taraftan, Red Wings Hava Yolları da Moskova, Soçi, Mineralnye Vody, Makhachkala ve Vladikavkaz'dan Hurghada ve Şarm El Şeyh'e ek uçuşlar planladı. Şarm El Şeyh uçuşlarını 30 Ekim'de, Hurghada uçuşlarını ise 21 Kasım'da başlatacak olan Red Wings'in kapasitesini ise Coral Travel ve Intourist kullanacak.

Ikar Hava Yolları Pegas için uçacak

Ikar Hava Yollarının ekim sonunda başlatacağı Moskova-Hurghada uçuşları 23 Kasım'da başlatacağı Moskova Şarm El Şeyh uçuşlarındaki kapasite de Pegas Touristik tarafından kullanılacak. Ikar Hava Yollarının ayrıca kasım başından itibaren Yekaterinburg, St. Petersburg ve Kazan'dan da Hurghada'ya uçması bekleniyor.

iFly’ın uçuşlarını Tez Tour, Egypt Air’inkini Coral Travel kullanacak

Ayrıca, iFly'ın Tez Tour partnerliğinde Moskova, St. Petersburg, Yekaterinburg, Novosibirsk, Ufa, Kazan ve Samara'dan Kızıldeniz'e; Azimut Hava Yollarının ise Mineralnye Vody'den tur operatörü I-Lin için Hurghada ve Şarm El-Şeyh'e uçtuğu kaydedildi.

Şu anda Mısır'ın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Egypt Air Moskova'dan Şarm El Şeyh ve Hurghada'ya haftanın 7 günü uçuş düzenliyor. Bu uçuşlarda kapasite önceliği Coral Travel'da.

AZUR Air de başlıyor

Rusya'nın en büyük charter hava yolu AZUR Air de yakında Mısır uçuşlarına başlıyor. Şirketin Şarm El Şeyh uçuşları 9 Ekim, Hurghada uçuşları ise 11 Ekim'de başlıyor. Kasım ayından itibaren St. Petersburg ve Yekaterinburg'dan da başlayacak AZUR Air uçuşlarındaki kapasite ANEX Tour ve Intourist tarafından kullanılacak.



Bu Haber 30.09.2022 - 09:15:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.