Rus turisti Mısır'a Türk Hava Yolları mı taşıyacak?

Rus turisti Mısır'a Türk Hava Yolları mı taşıyacak?
Türk Hava Yolları, İstanbul-Hurghada ve İstanbul Şarm El Şeyh uçuşlarına yeniden başlıyor. THY'nin uçuşlara başlama tarihi ile Rus taşıyıcıların İstanbul'a ağırlık vermesinin benzer zamanlara denk gelmesi dikkat çekti.

TurizmGüncel – Dış Haberler

Türk Hava Yolları Mısır^'ın turizm bölgeleri Şarm El Şeyh ve Hurghada uçuşlarına 2 ve 3 Ekim tarihlerinde yeniden başlıyor.

Rus turizm haber portalı TourDom'da yer alan haberde, THY'nin Hurghada uçuşlarını başlatmasının Rus turistin Mısır'ın popüler tatil bölgelerine ulaşabilmesi için bir fırsat sunduğu kaydedildi.

Independent gazetesinin Mısır edisyonu Egypt Independent''in THY'nin İstanbul-Hurghada uçuşlarına yeniden başladığını yazdığı belirtilen haberde, THY'nin Hurghada'ya haftanın 7 günü uçmak istediğini ancak şu anda sadece salı, cumartesi ve pazar günleri sefer yaptığı kaydedildi.

Haberin devamında şu ifadelere yer verildi:

''Kuşkusuz Türk Hava Yolları'nın başlattığı İstanbul-Hurghada seferleri, hala sınırlı sayıda ülkeye seyahat edebilen Rus turistlerin ilgisini çekecektir. Bazı Rus uzmanlar, Türk Hava Yolları'nın Hurghada uçuşlarını Rus turist nedeniyle başladığından emin. Şu anda THY'nin Şarm El Şeyh uçuşlarını uçuş listesine eklediğini görüyoruz.''

TurizmGüncel’in notu: Bilindiği Rus tur operatörleri son dönemde İstanbul’a ağırlık vermeye başladı. Daha önce Intourist’in başlattığı İstanbul operasyonlarına, Pegas ve TUI Rusya da dahil oldu. Tur şirketlerinin peş peşe İstanbul programını başlatması, Rus gazetenin iddiasını destekler nitelikte.



Bu Haber 01.10.2020 - 09:10:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.