Rus tur operatörü ısrarlı: İflas etmedik

Rus tur operatörü ısrarlı: İflas etmedik
Mahkeme, bu yılın haziran ayında tüm operasyonlarını durduran St Petersburg merkezli Matruşka Tour'un iflas ettiğine dair yeterli kanıt bulunmadığına karar verdi.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Haziran ayında tüm operasyonlarını durduran Matruşka Tour'un iflasıyla ilgili dava sonuçlandı. Mahkeme, şirketin iflas etmediğine karar verirken, ne mağdur müşterilerin ne de acentelerin mağduriyetinin giderilmediği kaydedildi.

5 BİN 400 DOLARLIK ALACAĞI İÇİN İFLASINI İSTEDİ

MK Service tarafından iflası istenen Matruşka Tour ile ilgili davaya bakan St Petersburg bölgesi tahkim mahkemesi, şirketin iflas ettiğine ilişkin yeterli delil sunulamadığına karar verdi. Matruşka Tour'dan 360 bin ruble (5 bin 400 dolar) alacağı olduğunu iddia eden LLC MK Service'in alacaklarına ilişkin yeterli kanıt sunamadığı belirtiliyor.

BİR İFLAS DAVASI DAHA AÇILDI

Mahkeme MK Service'in 'Matruşka Tour iflas etsin' talebini reddededursun, şirket için bir iflas başvurusu daha yapıldı. Palladium LLC, Matruşka Travel için mahkemeye iflas başvurusu yaptı.

25 ACENTE DOSYA HAZIRLADI

Şu ana kadar 25 seyahat acentesinin Matruşka Tour'un iflası için dosya hazırladığı belirtilirlken, hazırlanan dosyalardaki alacak tutarlarının 80 bin ruble ile 400 bin ruble arasında değiştiği kaydedildi.



Bu Haber 17.12.2018 - 11:21:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.