Rus tur operatörü Intourist Mısır turlarına başladı, işte fiyatı

Rus tur operatörü Intourist Mısır turlarına başladı, işte fiyatı

Rusya'nın önde glen tur operatörlerinden Intourist, Mısır turlarına başlıyor. Turlar, tarifeli seferlerle istanbul ve Kahire aktarmalı olarak yapılacak. Şirketin planladığı turların fiyatı ise 84 bin rubleden başlıyor.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Rusya'dan Mısır'a dönük charter (tarifesiz) uçuşların başlaması için umutların yeşerdiği bu dönemde, Rus tur operatörü Intourist harekete geçerek bu ülkeye dönük operasyonlara başladı.

FİYATLAR 1.260 DOLARDAN BAŞLIYOR

Ülkenin gözde turizm bölgeleri Şarm El Şeyh ve Hurghada'ya İstanbul ve Kahire aktarmalı tur satışlarına başlayan şirketin aralık ayı için hazırladığı paket turların fiyatı ise iki kişi bir hafta, uçuş dahil 84 bin rubleden (1.260 dolar) başlıyor.

RUSLAR MISIR'DAN VAZGEÇMİYOR

Rusya ile Mısır arasındaki turizmin 3 yıldır kesintiye uğramasına rağmen Ruslar bu ülkeye dönük ilgisini kaybetmiyor. Bugünlerde hem Rusya seyahat pazarındaki aktörlerin hem de Rus tatilcilerin en çok sorduğu soru Mısır'ın tatil bölgeleri Şarm El Şeyh ve Hurghada'ya dönük tarifesiz uçuşların ne zaman başlayacağı.

Charter uçuşlarla ürün oluşturamayan Rus operatörler ise, alternatif uygulamalarla Rus turisti Mısır'a ulaştırıyor. Uygun fiyata Pegasus, Türk Hava Yolları ve Egypt Air'den koltuk alan şirketler, İstanbul ve Kahire aktarmalı olarak turlar oluşturuyor.

Örneğin, Pegasus Hava Yolları ile İstanbul aktarmalı olarak iki kişi 7 gece Şarm El Şeyh tatili 84 bin rubleden başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İki kişinin bir haftalık Şarm El Şeyh tatilinin tutarı ise 90-120 bin ruble (1.350-1.800 dolar) arasında değişiyor.

''ŞU ANDA TEK ŞANS KAHİRE VE İSTANBUL AKTARMALI TURLAR''

Intourist Direktörü Sergey Tolchin, Şarm El Şeyh ve Hurghada'ya tarifeli seferlerle yapılan turların Aralık 2018'den Eylül 2019'a kadar hesaplandığını belirtti. Şu anda tek şansın turları İstanbul veya Kahire aktarmalı yapmak olduğunu dile getiren Tolchin, ''Diğer bölgelere yönelik turlar ise hesaplama ve planlama aşamasında ve yakında satışa sunulacak.'' dedi.

''BÖLGEDEKİ LİDER TUR OPERATÖRLERİNDEN BİRİ OLACAĞIZ''

Mısır'ın değişik bölgelerinden ülkenin resort bölgelerine de program oluşturmayı amaçladıklarını kaydeden Tolchin, bu programın charter uçuşlarına izin verilmesinin ardından hayata geçirilebileceğini dile getirdi. Tolchin, ''Güvenlik sağlanıp charter uçuşlarına izin verilmesinden birkaç hafta sonra Mısır'a operasyon başlatmakla kalmayacak, aynı zamanda bu bölgedeki lider tur operatörlerinden biri olacağız.'' sözlerini dile getirdi.

18 TESİSİ PROGRAMINA ALDI

Şu anda Şarm El Şeyh ve Hurghada'da 18 tesisi programlarına aldıklarını ifade eden Intourist Direktörü, programa alınan otellerin ‘her şey dahil’ ve ‘ultra her şey dahil’ tesislerden oluştuğunu söyledi.

Satışların başladığını ve talebin beklentilerinden yüksek olduğunu belirten Tolchin, ''Hem acenteler hem de Rus turistler Mısır'a yoğun ilgi gösteriyor.'' dedi.



Bu Haber 18.12.2018 - 13:27:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.