Rus tur operatörlerinin İstanbul planı belli oldu

Rus tur operatörlerinin İstanbul planı belli oldu
Rus tur operatörleri, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da sonbahardan itibaren İstanbul'a turist getirmeye başlayacak.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Rusya'nın önde gelen tur operatörleri geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da sonbahar-kış döneminde İstanbul'a turist getirmeye hazırlanıyor.

Pegas Touristik

Geçtiğimiz yıl da İstanbul'a ciddi sayıda turist getiren Pegas Touristik, kendi hava yolu Nordwind'in tarifeli uçuşlarında alacağı blok koltuklarla sonbahardan itibaren İstanbul'a turist getirmeye başlayacak. Charter formatındaki bu tarifeli uçuşların biletleri dışarıya da satılacak.

Moskova'dan İstanbul'a haftanın 7 günü uçuş yapacak olan şirket, Mıoskova'nın dışında 8 bölgeden daha İstanbul'a uçacak. Bunlar 2 Eylül'den itibaren Rostov-on-Don (haftada 2 uçuş), Nalçik (haftada 2 uçuş), 3 Eylül'den itibaren Mineralnye Vody (haftada 3 uçuş), 4 Eylül'den itibaren Kazan (haftada 3 uçuş, St Petersburg (haftada 4 uçuş), 5 Eylül'den itibaren Nizhniy Novgorod (haftada 2 uçuş), 8 Eylül'den itibaren Pern (haftada 2 uçuş) ve 9 Eylül'den itibaren Yekaterinburg (haftada 2 uçuş) olarak açıklandı.

Rus tur operatörleri İstanbul paket turları kapsamında sadece uçak, otel ve şehir turu değil, aynı zamanda İstanbul dışına da hem otobüslü hem uçaklı turlar düzenleyecek.

Intourist

Rusya'dan İstanbul'a yapılacak tarifeli uçuşlarda aldığı blok koltuklarla misafirlerine İstanbul turları sunacak olan bir diğer şirket de Intourist olacak. Intourist'in İstanbul programını kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.

TUI Rusya

Bu sonbaharda TUI Rusya da İstanbul'a charter uçuşlar düzenleyecek. Şirketin İstanbul programının 14 Ekim'de başlayacağı ve 10 Mart'a kadar devam edeceği kaydedildi. Ural Hava Yolları ile yapılacak uçuşlarla İstanbul'a en az 8 bin turist getirilmesi hedefleniyor.

ANEX Tour

ANEX Tour'un da geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Rusya'nın 11 şehrinden (Moskova, St. Petersburg, Yekaterinburg, Samara, Kazan, Ufa, Krasnodar, St. Rostov-on -Don, Sochi, Mahaçkale, Mineralnye Vody) İstanbul'a turist getireceği belirtiliyor.

Anex Tour'un İstanbul turlarının yanında "İstanbul - Kapadokya - istanbul", "Düşler Şehri İstanbul", "Türkiye'nin Altın Yüzüğü + Pamukkale" gibi turları da misafirlerine sunacağı açıklandı.

Coral Travel

Coral Travel da bu yıl Moskova'dan ve diğer bölgelerden tarifeli uçuşlarla İstanbul'a turist getireceğini duyurdu. Coral Travel'ın turları da hem İstanbul hem de İstanbul dışı olacak.



Bu Haber 23.08.2021 - 10:03:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.