Orhan Sancar

Rus tur operatörlerinin İstanbul ilgisi

Rus tur operatörlerinin İstanbul ilgisi
Ekim ayının sonunda bitecek olan Antalya ve güney sahilleri sezonundan sonra Rus tur operatörleri yeni destinasyonlar aramaya başladı.

2021 yaz sezonuna kadar hemen hemen hiçbir destinasyon pandemi kısıtlamaları nedeniyle açık değil, Tanzanya Zanzibar açık ama oraya da ilgi kısıtlı.

Havayollarının elinde çok sayıda uçak var ve bunları değerlendirmeleri lazım, Antalya uçuşları minimum planlama ile devam edecek.

Tur operatörleri ilginin giderek arttığı Istanbul’a yönlendiler, tanıtım için yüzlerce Rus satış acentesini İstanbul’da ağırladılar.

Pegas ile beraber,TUI ve ANEX de İstanbul destinasyonunu açtılar ve uluslararası uçuşa açık olan Moskova, Rostov, St. Petrsburg ve Kazan’dan Istanbul’a düzenli uçuş yapmaya başladılar.

İstanbul üzerinden garanti deparlı Anadolu turları da planlandı. Bu destinasyonların sürekliliği için ürün çeşitlendirmesi büyük önem arz ediyor. Çevre bölgeler Yalova, Sapanca, Uludağ ve Kartalkaya turlarına ilgi var.

Sırada Kayseri/Kapadokya var

Türkiye destinasyonları açılmaya devam edecek. Sırada Kayseri var. Erciyes ve Kapadokya ilgi çeken bölgelerin başında geliyor.

Pandemi döneminde öyle görünüyor ki Türkiye’nin diğer destinasyonları tur operatörlerine kriz dönemlerinde destek olacak


Bu Makale 28.09.2020 - 16:05:27 tarihinde eklendi.


Kullanıcı Yorumları
  • ahishavi 10.10.2020 - 10:06

    İstanbul ancak ve ancak HAFTA SONU '' WEEKEND ''Turlar için satılır. Long Stay yapılacak bir destinasyon olamaz. Hayal Kurmayın .....

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.