Rus tur operatörlerini yakından ilgilendiren gelişme

Rus tur operatörlerini yakından ilgilendiren gelişme

Rusya'da Kültür, Spor, Turizm ve Gençlik Komitesi'nin başkanı Mihail Diagterev başkanlığında düzenlenen toplantıda, turizm sektöründeki yabancı sermaye payının sınırlandırılmasına dönük plan tartışıldı.


TurizmGüncel – Dış Haberler

22 Kasım'da düzenlenen ve tur operatörlerinin temsilcileri, Kalkınma Bakanı Yardımcısı ve Rosturizm hukuk departmanı yetkilisinin katıldığı toplantıda, Rus turizm sektöründeki yabancı sermayesinin sınırlandırılmasına dönük plan masaya yatırıldı.

‘’Belki de zamanı geldi’’

Mihail Diagterev, ''Rusya'nın ulusal çıkarlarının korunması ve şeffaf bir iş ortamı yaratılması amacıyla, Rusya için stratejik sektörlerde yabancı sermaye payının sınırlandırılmasına ilişkin yasal düzenleme yapılıyor. Belki turizm sektörü için de benzer kısıtlamalar getirmenin zamanı geldi.'' ifadelerini kullandı.

Gözler bir anda Anex, Coral ve Pegas temsilcilerine çevrildi’’

Rus turizm haber portalı TourDom'da yer alan habere göre, Mihail Diagterev'in bu açıklaması sonrası katılımcılar bir anda, yasal olarak böyle bir sorunları bulunmamasına karşın, gülümseyerek salonda bulunan Anex, Pegas ve Coral'ın temsilcileri baktı. Degtyarev, bu konunun bir sonraki toplantıda ilgili bölümlerin uzmanları ile masaya yatırılacağını söyledi.



Bu Haber 22.11.2019 - 16:02:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.