Rus tur operatörleri Dominik Cumhuriyeti'ne charter uçuş başlatıyor

Rus tur operatörleri Dominik Cumhuriyeti'ne charter uçuş başlatıyor
Rusya'nın önde gelen tur operatörleri, Dominik Cumhuriyeti operasyonlarına başlıyor.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Rusya'nın önde gelen tur operatörleri ANEX Tour, Pegas Touristik ve Coral Travel Dominik Cumhuriyeti'ne dönük charter uçuşlarına 27 Ağustos'tan itibaren başlıyor.

ANEX 9 Ağustos'tan bu yana uçuyordu

9 Ağustos'tan itibaren Intourist'in misafirlerini taşıyan Azur Air'in başlattığı uçuşlara, 27 Ağustos'tan itibaren Pegas Touristik ve Coral Travel da dahil oluyor. La Romana, Punta Cana ve Puerto Plata'ya uçuş izni alan Azur Air, şu anda sadece La Romana'ya haftada 3 uçuş yapıyor.

Pegas ve Coral da başlıyor

Pegas Touristik 1 Eylül, Coral Travel ise 31 Ağustos'tan itibaren Dominik Cumhuriyeti operasyonlarına başlıyor. Pegas'ın Moskova'dan Punta Cana'ya haftada 2 uçuş yapacağı ve uçuşları Nordwind'in B777-300 uçakları ile yapacağı kaydedildi.

Coral Travel ise Moskova-Punta Cana uçuşlarını kendi hava yolu Royal Flight'ın B777 uçakları ile yapmayı planlıyor. Coral'ın haftada kaç uçuş yapacağı henüz açıklanmadı.

ANEX Tour Dominik Cumhuriyeti programını genişletti

Öte yandan ANEX Tour, Dominik Cumhuriyeti'ne dönük uçuş sayısını ve uçuş ağını genişletiyor. ANEX Tour, Moskova'dan yaptığı uçuş sayısının haftanın 7 gününe çıkarırken, uçuş yaptığı şehir sayısını da 5'e yükseltiyor. Şirket Moskova'nın yanına St. Petersburg, Yekaterinburg, Kazan, Rostov-on-Don ve Novosibirsk şehirlerini de ekliyor. Uçuşlar Azur Air ile yapılacak.



Bu Haber 20.08.2021 - 09:19:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.