Rus lider Mısır’a yine aynı şeyleri söyledi: Zaman meselesi!

Rus lider Mısır’a yine aynı şeyleri söyledi: Zaman meselesi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Mısır Devlet Başkanı Abdulfettah El Sisi, bir kez daha iki ülke arasında charter uçuşlarının başlamasını görüştü.


TurizmGüncel – Dış Haberler

'Kuşak ve Yol' projesi kapsamında Çin'de düzenlenen foruma katılan Vladimir Putin ve Abdulfettah El Sisi, iki ülke arasında charter uçuşlarının yeniden başlatılması konusunu bir kee daha masaya yatırdı. Görüşmede bu konunun ele alındığına ilişkin Kremlin'den bir açıklama yapılmazken, Kahire'den yapılan açıklamda, görüşmenin detaylarına ilişkin bilgiler aktarıldı. Sisi'nin basın servisinden yapılan açıklamada, iki ülke lideri arasındaki görüşmenin ana konusunun iki ülke arasında tüm uçuşların serbest bırakılması olduğu kaydedildi.

''ZAMAN MESELESİ''

Açıklamada Putin'in, ''İki ülke arasında uçuş kısıtlamalarının kaldırılmasını sağlamak amacıyla Mısır otoritelerinin havalimanlarında güvenliği sağlama konusundaki çabalarını taktirle karşılıyorum. İki ülke arasındaki uçuş kısıtlamalarının kalkması zaman meselesi'' dediği belirtildi.

''AYNI ŞEYLERİ SÖYLEDİ''

Ancak Mısırlı seyahat uzmanları, uçuş kısıtlamalarının kaldırılması noktasında Putin'in tavrının bir önceki toplantıya göre çok da fazla değişmediği görüşünde. Seyahat uzmanları, ''Putin geçtiğimiz yılın ekim ayındaki görüşmede, sürecin devam ettiğini ve güvenlikle ilgili sorunlar çözüldüğünde uçuşların yeniden normale döneceğini söylemişti. Rus devlet başkanı, bu görüşmede de aynı şeyleri söyledi.'' yorumunda bulundu.



Bu Haber 29.04.2019 - 15:27:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.