RTÜK'ten Halk ve Fox TV'ye büyük ceza
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Halk TV ile Fox TV'ye büyük cezalar verdi.

RTÜK, Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in Erdoğan'ı eleştirdiği program nedeniyle Halk TV'ye, halka protesto çağrısı yaptığı gerekçesiyle de Fox TV'ye yüklü miktarda cezalar verdi.
Verilen cezalara göre FOX Ana Haber'e 1 milyon TL para cezası ve 3 gün yayın yasağı, Halk TV'de yayınlanan Halk Arenası programına ise 80 bin TL para cezası ile 5 gün yayın yasağı getirildi.
İlgili Haberler

Avrupa'daki bayrak taşıyıcı havayolu firmasından iflas koruma başvurusu
Letonya merkezli airBaltic, ABD mahkemelerine iflas koruma başvurusu yaptı. Şirket, 350 milyon euroluk finansman taahhüdü sağlandığını duyurdu.

Avrupa'da otel yatırımlarında İstanbul zirveyi zorluyor! Kaç yeni otel projesi var?
İstanbul, Avrupa'da Londra'nın ardından en fazla otel projesinin yürütüldüğü ikinci şehir oldu. İl genelinde toplam 50 yeni otel yatırımının sürdüğü öğrenildi.

Rixos'un patronundan İstanbul çıkışı: Turizm potansiyelinin sadece 5'te 1'ini kullanıyor
Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, katıldığı bir canlı yayında turizm ve ekonomiye ilişkin açıklamalar yaptı. İstanbul'un turizm potansiyelinin sadece 5'te 1'ini kullanabildiğini belirten Tamince, Türkiye'nin turist sayısından çok turizm gelirine odaklanması gerektiğini söyledi. Tamince ayrıca Haliç'e yaptıkları Tersane İstanbul projesinin yatırım maliyetinin 100 milyar TL'yi aştığını belirtti.



%20(2).gif)

