Rıza Ersoy ve ekibi GETOB başkanlığına aday oldu

Rıza Ersoy ve ekibi GETOB başkanlığına aday oldu
Marmaris'in tanınmış turizmcilerinden Rıza Ersoy, ekibiyle birlikte Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

22 Eylül'de yapılacak GETOB genel kurulunda başkanlığa aday olan Marmaris'in tanınmış turizmcilerinden Rıza Ersoy, genç, dinamik ve tecrübeli bir ekiple göreve talip olduklarını açıkladı.

''MARMARİS'İN DİNAMİKLERİNİ AYAĞA KALDIRMAK İSTİYORUZ''

Bölgesel değerleri ve dinamikleri global bazda tanıtacaklarını ifade eden Ersoy, ''Marmaris’teki ve tüm Türkiye resortlerindeki direkt uçuş ve low cost uçak sorunlarına ve otelcilerin tazminat sorunlarına dikkat çekmeyi, bölgemizde daha fazla etkinlik yapmayı, yapılan etkinliklere daha fazla destek vermeyi amaçlıyoruz. Şehrin dinamiklerini, enerjik kuruluşlar, yerel ve genel yönetimlerden de mümkün mertebe destek alarak Marmaris'in dinamiklerini ayağa kaldırmayı amaçlıyoruz.'' dedi.

Bülent Bülbüloğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Ersoy, iddiasının görevi daha iyi yapabileceği yönünde olduğunu söyledi.

GEORGE WASHINGTON ÜNİVERSİTESİ'NDE İŞLETME MASTERI YAPTI

1976 yılında Duisburg-Almanya’da doğan Rıza Ersoy, İlkokul, ortaokul ve liseyi İstanbul Dost Kolej’inde bitirdi. Lisans eğitimini Marmara Üniversite’si İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde tamamlayan Ersoy yüksek lisans eğitimini Amerika Washington DC’deki George Washington Üniversite’sinde İşletme Master’ı yaparak tamamladı. Çeşitli sosyal derneklerde Başkanlık ve Başkan Yardımcılığı yapan Ersoy, aynı zamanda Galatasaray Spor Klübünde kongre üyesi.



Bu Haber 20.09.2018 - 17:59:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.